thursday


Dagens minus: besviken , deppig , halsont

Dagens plus: nytonat fräscht hår , mina fina vänner , dans ikväll


...


FUCK THIS SHIT!


grym eller!?


gåshud


2


Thinkin about us, what we gonna be?


dagens låt


Oskar Linnros - Genom eld

förjävla go!


the sweetest girl!


Snart landar denna fina skapelse i Sverige igen!
Jag kan inte beskriva hur mycket jag saknat dig Hanna. Längtar te vi träffas igen så jag kan få ge dig den största bamsekramen någonsin!
Du är så otroligt vacker, så godhjärtad, så glad, så sprallig, så bäst, så UNDERBAR! Du är allt det där och mycket mycket mer. Du ska bara veta hur tacksam jag är över att få ha dig i mitt liv. Är sjukt glad att vi hittat varandra igen min vän, och jag ser fram emot att få skapa fler minnen med dig!
Jag finns här för dig, vad det än är, när det än är.
Jag älskar dig!

new in






lilla svarta - bikbok
mörkblå tröja - h&m
2 par svarta leggings - bikbok
svart liquid eyeliner - h&m


week end


Mätt och go efter en underbar middag! Det får bli duschen på det och sedan lite allmänt småpill och söndagsmys.. Ladda upp för ny vecka och nya tag. Shit vad tiden går fort, snart är det jul och allt.. Haha nej, jag ser fram emot en underbar höst först!
Flikar förhoppningsvis in med ett te inlägg innan kvällen, köpte lite nytt igår som jag vill visa er!

Finns det någon vänlig själ som har lust att punga ut en tusing te mig för denna läckra skapelse??


new in!


Gööött! Fick det jag beställt från H&M levererat idag, en vecka "för tidigt"! Inte mig emot, hehe. Äntligen har man en normallång höstjacka, ny halsduk och en te transparent skjorta som jag bara avgudar! Nu ska jag fortsätta vara salig över mina fina materiella grejer och jag vet någon som kommer sova gott inatt!







adore



H&M


debate

Kort dag skoldag idag, jävligt skönt! Var dock inte på svenskan imorse av en speciell anledning. Efter det, vid 10-tiden blev det att lyssna på politisk debatt mellan ungdomsförbunden i nästan 1 och en halv timme. Kan inte påstå att jag är insatt i politiken (skärpning från och med nu) men det var väldigt intressant att höra på alla idag. Vissa representerade sina partier mycket bättre än andra och då lyssnar man ju hellre på vad dom har att säga. Blev en het debatt där många gånger, lite smutskastning och annat skoj haha! ;) Nej men som jag känner nu så är det skönt att "slippa" välja i år. Behöver skaffa mig mer koll och åsikter än vad jag har idag känner jag.
Nog om det. Sitter och försöker beta av lite plugg, för tillfället skrivs det om antiken, faktiskt väldigt intressant om jag själv får välja! Lätt egentligen men jag försvårar det alltid, kan inte alltid formulera mig sådär perfekt som jag egentligen vill. Frustrerande. Äsch, lite finslip på't bara så blir det bra i slutänden!

För att avsluta detta extremt intressanta inlägg slänger jag in en bild på ett ställe jag inte hade tackat nej te att befinna mig på!

 


style!

Hantverk hela förmiddagen. Inte helt fel att sitta stilla i en stol och inte behöva göra ett piss. Passade mig bra idag, är i obalans psykiskt just för tillfället. Efter skolan blev det en lång fika med min finaste Diana, fick äntligen pratat av mig! Är ingen sån person som klarar att hålla saker inom sig, måste få uttryck för mina känslor annars går jag under.
Strax Idol, men hinner slänga in bilder från hantverken idag!


styled by Sophia.
Syns inte mycket, men grön ögonskugga och busigt svall med små flätor inemellan.

never felt like this before


Det minsta lilla du gör kan få även min gråaste dag att lysa upp.


nine eleven


Det bjöds på parteey i Hjärtumsgården tonight. Bra kväll men nu är jag trött och hungrig. Meningslöst inlägg, ha överseende tack. Goodnight!


done!


I'm doing just fine! Jaa, för stunden så mår jag bra. Allt gick som smort idag! Somnade ovetandes in vid halv 9 tiden imorse kanske och vaknade igen vid 12 tiden. Inget illamående alls, bara trött, så det var skönt! Och nu vet man hur det är att bli sövd också, det var spännande! (:
Lite svullen runt munnen och känseln börjar komma tillbaka. Har inte kunnat se hur det ser ut i munnen men känner två gluggar, mer vill jag inte veta haha! 8 stygn blev det på ena sidan också!
Nu ska jag försöka sluta tänka på mat, får se hur det går.. Och håll tummarna för att detta går över fort så mitt liv blir lite mer normalt igen!


what I thought was a dream was as real as it seemed


Jag sitter här, lyssnar på go musik och mår illa. Vilken kombination va? Måste äta upp mig lite nu med tanke på att jag förmodligen inte kommer kunna äta fast mat på några dagar framöver.. Tandoperation imorgon, looking forward to! Eller inte.. Skönt att bli av med problemtänderna men inte precis innan en helg, kommer säkert se ut som ett monster efteråt. Tandspecialisten sa att det kan vara svullet och så eftersom dom ska "dra" i munnen och shit. Hehe kul! Nej, nu ska jag inte skriva så mycket mer, få dra upp och göra varm o'boy med grädde!
Sov gott och ha det bra te vi hörs igen! ♥


what good is a heart if there ain't love in it?


Otroligt onödig dag, finner ingen mening med den. Drömde en helsjuk dröm innan jag vaknade och sedan dess har allt gått segt som bara den. Inget fint väder är det heller, grått och trist. Vart fan har all inspiration och glädje tagit vägen!? Måndags var en perfekt dag enligt mig, jag vaknade glad, solen och värmen gjorde mig glad, var glad över att få träffa min finaste vän i skolan, jag var glad över vissa händelser, jag var glad över livet! Den känslan har jag inte känt alls idag, har bara känt tomhet, djup tomhet. Ovisshet och oro kan jag också plussa på på känslokontot idag. Ett enda ord eller en enda liten grej, i ett visst och aktuellt sammanhang, jag läser eller ser någonstans får mig att bli sårad. Varför blir jag sådan? Obegripligt. Onödigt. Plågar mig själv med mina tankar. Kan man radera dom och radera denna dagen, tack!?


dagens outfit 7 september




Klänning - Lindex
Kavaj - H&M
Ringar - H&M
Örhängen - H&M
Armband - gåva

tuesday

Hantverk hela förmiddagen idag, love it! Hann med att svara på lite frågor och göra en färganalys. Gjorde också för första gången en spansk knutNathalie. Inte felfri, lite ojämn och lågt placerad, men riktigt nöjd ändå! Ni ser hur den ser ut på bilderna här:



Efter skolan blev det en sväng in på Skönhetsspecialisterna så att jag kunde införskaffa nya hudvårdsprodukter. Behövs, de andra är mer eller mindre slut nu! Köpte två andra produkter som jag inte använt förut, så ska bli spännande om det blir bra resultat, vilket jag tror för att det är riktigt bra grejer! Dyrt, men det är det värt! Har tänkt länge på att även köpa en concealer från i.d. då jag är riktigt nöjd med mineralpudret därifrån, så en sådan liten burk fick också hänga med. :) Samtidigt beställde jag ett manikyrset, allt som behövs för en klassisk manikyr. Kommer nästa vecka någongång tydligen!

Dagens outfit kommer i ett nytt inlägg alldeles strax. Ciao!


so sweet


Har haft en underbar helg med underbara människor, och en bra söndag också för den delen! :D Om ni ville veta tänkte jag..
Snart ny vecka, då kör vi igen!
Godnatt ♥


kommer ifrån - snook


Hittat en gammal goding, vet inte varför men den ger en skön känsla! Väntar på att Hannispannis ska slå mig en pling, hon är ute med båten den busan. Hoppas planerna för kvällen löser sig nu!
Nej, nu ska jag ta ett tag i mitt rum och plocka upp alla kläder jag spritt ut överallt under veckan sen hoppa in i duschen och fräscha upp mig. Vart hemma sen i torsdags, känner sig rätt så väldigt sleten då! Blä.
Ha en underbar lördagkväll you guys!



right above it - lil wayne & drake



Jag är beroende. Jag är fast. Jag är fångad. Jag är kär!
Det är bara ljud och ord, men det är så jävla starkt!
You know you at the top when only heaven’s right above it


wouldn't mind having


snygg höstlook, och jackan är min inom snar framtid var så säker!


through sickness and health

SICK! Sitter här och kurar i mjukisbrallor, två tjocktröjor och halsduk, varmt och gott men snuvan och halsen är inte okej!! Proppar i mig tabletter och droppar och ingefära och honung och allt förbyggande som jag kan tänkas hitta. Brukar det inte alltid vara så, att när man absolut inte får/vill så går man och drar på sig den där jävla förkylningen ändå! Hoppas verkligen att detta går över fort som attan! Operation nästa torsdag och jag får inte bli eller vara förkyld för då kan dom inte utföra den och jag får vänta ända te 15 oktober för nästa lediga tid.. Big no-no! Om jag bara vill så brukar jag bli frisk rätt fort ändå, så håll tummarna förfan!


Planerar för att lägga in ett deep talk-inlägg senare, får se om det blir som jag tänkt.


RSS 2.0