I get chills when you look at me with that smile


Klickade hem ett te läppstift från Isadora i eftermiddags i nyansen 30 Nougat. Couldn't resist!


got my lipstick on and I'm ready to go


Åhléns, Kicks m.m. 105kr


Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag i soffan med musik på och njuter av en varm och go kopp té som jag har längtat efter hela dagen. Underbart att sitta inomhus med den mysiga julbelysningen och veta att man inte behöver gå ut i regnet något mer idag! Det sägs att man ska njuta av stunden och det gör jag verkligen nu!
Ovan ser ni mitt senaste inköp, Isadoras perfect moisture lipstick i färgen 47 Summer Red. Det är verkligen klarrött (framgår inte riktigt på bilderna) och något som jag spanat in de senaste veckorna. Brukar inte använda läppstift då jag av erfarenhet vet att mina läppar blir flikiga och torra när jag har det. Ser verkligen inte bra ut och känns ännu mindre bra. Men detta läppstiftet höll färgen och smetade inte ut sig eller gjorde mina läppar torra och äckliga! Jag är supernöjd och ska beställa hem ett te läppstift i en mer neutral/beige färg nu. Detta röda tänkte jag ha på jul t.ex. eller fester. Matcha med neutral ögonmakeup eller svart eyeliner då fokuset är på läpparna!
Puss på er godingar!


strengthKlockan har slagit tolv vilket menas med att det nu är fredag. Och om ca 17 timmar var det exakt 1 vecka sedan jag märkte mig för livet. Just det, tatuerade mig!! Galet att det är gjort, men jag kan inte vara mer nöjd! Tatueringen representerar något jag verkligen står för; STYRKA. Har redan fått mersmak och funderar lite smått på nästa gadd... hehe.

Nu ska jag fortsätta ögna igenom lite bloggar, sedan sova! Upp och iväg te skolan imorgon för att få naglarna fixade av min underbara lärare (bild kommer troligen) och ta svängen om Torp för att köpa virusskydd. Efter det beger jag mig som vanligt ner te älsklingen. Innan dess får jag nog föra över lite ny musik te mobilen så jag inte dör av tristess på vägen ner! ;)

Ha det grymt te vi hörs nästa gång!


RSS 2.0