riktigt jävla skön


LMFAO - party rock anthem


ut i solen och övningsköra nu!


old pic


if




dance


Kom hem från ungarnas dans för en stund sedan. Idag gick det faktiskt väldigt bra, framförallt kändes det som en bra lektion och vi har planerat klart det mesta inför uppvisningen. Några steg kvar att lära ungarna, sedan är det bara att köra på inför uppvisningen. Tror det kommer bli jättebra med dessa goa små!


'




införskaffat


hydracolor läppbalsam nr 25, 50kr - kicks


yesterday



cape 199kr - ginatricot
bhtop 40kr - monki

Strosade runt i femmanhuset igår helt själv. Fick med mig dessa två hem. Capen är hur skön som helst, den ser precis sådär go ut som på reklamen, I'm in love.


stressed out!


Nyss påbörjad hemtenta ska vara inlämnad senast 00.00. Teckningsuppgift ska vara klar te imorgon. It's gonna be tough.


12


Busy week means bad update. Sorry guys!


monday


Praktik, dans, tvn, sängen. Over and out!


Dag 10 - En person jag litar på


Mamma, jag älskar dig. ♥


craving


Denna ska bli min inom snar framtid, haft den i sikte länge nu.
Och just det, idag är det exakt 1 månad te jag blir myndig. Nu börjar nedräkningen!


Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra


Flyga
Rädda liv


yeaaaaaaaaaaah


Befunnit mig på körskolan hela dagen, 10-18. Verkar det som att jag trivs? ;) Resultatet av dom timmarna är att jag äntligen är klar med alla teorifaser nu! Bara sluttestet kvar. Happyface somfan! Har också bara 3 körlektioner kvar + provuppkörning + en eventuell lektion te innan sluttestet och uppkörningen är. Kan knappt fatta att jag snart är där, tycker detta med körkort har gått jävligt fort. Och det är la tur, att dom inte drar ut på körlektioner som vissa gör. Fram te den 19 april blir det att plugga stenhårt i teoriboken. TAGGA!
Nu blir det dans!


Dag 8 -Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga


1. Fan
2. Jävlar
3. Gud


wonderful


min übersöta lilla kusin Milou förra året ♥


Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer


1. Morgonen vi fick reda på att mormor inte längre fanns i livet. Vi bodde i vårt gamla hus. Jag, min bror och mamma gjorde de vanliga morgonsysslorna när telefonen ringde. Jag vet att jag funderade på vem som ringde vid 7 på morgonen. Mamma svarade och efter någon minut fick hon ett chockat ansiktsuttryck (jag och bror stod och kollade på henne) och blev helt skakig i rösten. Sedan sa hon att mormor inte fanns längre. Pappa kom hem senare och var hemma med mig och min bror. De sa att vi inte behövde gå till sommarlovsfritids den dagen om vi inte ville. Vi 3 satt i soffan ett tag och pappa berättade lite mer vad som hade hänt men jag grät nästan ingenting. Det var så svårt att förstå vad som hade hänt. Jag var ju bara 7 år.
2. Följer upp med minnet jag har från när vi var på sjukhuset och ”kollade” på mormor när hon låg död i sjukhussängen. Hon var grå och blek och kall. Under hakan låg det en tom toarulle som jag undrade vad den gjorde där minns jag. Det var för att huvudet skulle hållas uppe. Vet att jag tyckte det var läskigt att min mamma och mostrar vågade pussa henne i pannan och så, jag vågade knappt röra hennes kalla hand.
3. Tänkte bjussa på två roliga minnen också. Nästa är Dana Cup i Hjörring 2008 med F92/F93-laget. Fyfan vad vi kämpade då. Den sista matchen, åttondelsfinalen, var helvetisk. Man var nästan helt utpumpad på energi från alla andra matcher och det var nästan vindstilla och sjukt varmt. Någonstans inne i mig fanns min vilja och mitt jäklar-anamma men krafterna gick på sista refrängen. Blev så arg och besviken på mig själv att jag inte orkade, men när jag tänker efter så borde jag tänka att jag hade spelat många tuffa matcher innan och man kan inte orka allt fullt ut. Tror vi kom 9a i vår åldersgrupp och blev tillsammans med ett annat lag bästa svenska lag. Inte illa! Just då, när man var mitt uppe i cupen var det svårt att uppskatta allt. Nu i efterhand saknar jag det så enormt mycket och kommer på nu hur kul det egentligen var. Saknar fotbollen, saknar laget, vill tillbaka.
4. Resan till Turkiet 1998. Trots min unga ålder kommer jag ihåg den underbara sandstranden, papegojan i den lilla matbutiken på hotellet, hur jag lärde mig äta vattenmelonernas kärnor hela, att jag lärde mig beställa en cola på engelska i hotellbaren; one cola please löd det, bussresan på den smala vägen uppför ett berg, det var bara ett stup rakt ner i vattnet långt där nere om man kollade åt ena sidan, när vi badade från båten i en sjö där det sades vara en gammal stad under, jag klamrade mig fast på mamma av rädsla för att stöta på ett kyrktorn eller att någon kom upp underifrån. Finns många fler minnen därifrån men jag lämnar det såhär.


:)


Detta fick bli min lunch idag; nudlar, bacon och wok.


I DIE



h&m of course.


Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan


I'm a bad girl, I let you down. Yes, jag glömde att publicera gårdagens del av blogglistan jag håller på med. Så ni får den idag istället. Sorry babes.

1. Familjen och mina fina vänner. Folk som förstår mig och stöttar mig. Ovärderligt.
2. Musiken. Vad skulle man gjort utan den? Känslan man får när en låt sitter så perfekt, när den träffar den där exakta punkten som gör att du känner dig förstådd.
3. Mobilen. Den är ju så bra.
4. Mat. Har gått och blivit en glupsk jävel. Får se upp så det inte blir för mycket bara. Men det är sjukligt gott när man är sådär perfekt hungrig.
5. Inspiration. Det får tankarna att flyga iväg och man blir så upprymd när man blir inspirerad. Det räcker med att man ser en bild och man blir helt exalterad.


no one could look as good as you


Pretty Woman på 5an. Självklart är det framför den jag spenderar min söndagskväll. Tröttnar nog aldrig på den filmen. Julia är absolut en av världens vackraste kvinnor!


14.57


Drar på mig nya tightsen och löparskorna och tar mig en go promenad.


15.46


Ska upp och bänka mig framför tvn snart. Färjestad mot Brynäs visas idag, kan inte missa detta!


Dag 5 - Sex sånger jag tycker om


1. Linkin Park – Numb
Även om jag för första gången hörde denna när jag var liten tycker jag fortfarande att den är lika mäktig och stärkande som när jag hörde den första gången. Lika grym nu som då.
2. 30 Seconds to Mars – Kings and Queens
Vet att jag rös när jag hörde denna första gången. Den är så otroligt mäktig och refrängen ger mig fortfarande rysningar. När refrängen går igång känns det som att jag får en sån jävla power.
3. The Script – The Man Who Can't Be Moved
Gammal men sjukt bra. Har svårt att tröttna på denna. Så mjuk på något sätt. Och för att inte tala om texten, så himla fin!
4. Petter – Längesen
Blir alltid lika tagen av den här låten. Finner inga ord. Petter är kärlek.
Du hade inte fastnat än inte fattat än, vilken kärlek som fanns att bara hämta hem. Breathtaking.

5. Bon Jovi – I'll Be There For You
Har sagt det förut och säger det igen; förmodligen en av världens bästa låtar! Texten, refrängen, allt! Bara lyssna på vad de sjunger. I’ll be there for you. These five words I swear to you. When you breathe I want to be the air for you.
6. Coldplay – Fix You
Även denna har hängt med länge, kommer aldrig dö ut. Denna är tamejfan helig!

Svårt att välja ut 6st låtar som jag tycker om när jag har massa som betyder så mycket för mig, så här får ni en extra låt:
Bonustrack: Hoobastank – The Reason
Denna har hängt med mig läänge och betyder fortfarande lika mycket för mig.


Det är svårt att leva när man vet vart hjärtat vill.


Hittade en gammal goding långt ner i spellistan. Fyfan vad go den är.



can only make me stronger



Det där med lockar funkade inte så värst bra idag, därför fick det bli plattången ist. Den har jag inte använt på evigheter känns det som, och det är ju bra?
Brun enkel makeup blev det däremot som jag sa. Snyggt och inte för mycket, perfect! Dåliga bilder jag vet, fick inga bra på ögonen i närbild och orkade inte stå och ta 1000 kort hehe, ha överseende!
Ikväll blir det bannemig skräckfilm om allt går som det ska. Hoi!


13.14


Hade tänkt gå ner te byn och fråga om praktikplats, men vädret ser ju måttligt roande ut just nu. Får ta en dusch och fixa mig lite först och se sen om jag kan ta mig utanför dörren utan att allt blir förstört igen.
Tänkte mig en rätt lätt makeup med brun skugga och naturliga läppar. Vad gäller mitt svall tänkte jag mig något liknande det här:

Nämnde jag förresten att Scarlett är sjukligt snygg?

min fredagslunch




Dag 4 - Sju rädslor


1. Spindlar. Fruktansvärt vidriga!
2. Panikångestattacker.
3. Att misslyckas.
4. Låta en ”främmande” person komma mig nära inpå hjärtat.
5. Att ge mig själv te någon och bli sviken.
6. Att förlora någon i familjen, släkten eller någon av mina vänner.
7. Att jag inte lever mitt liv på bästa sätt.


Dag 3 - Åtta saker jag irriterar mig på


1. Människor som leker med andras känslor.
2. Respektlöshet.
3. Folk med för mycket ego.
4. Folk som ser ner på andra, tycker de är mindre värda.
5. Att jag skjuter upp saker te sista sekund, speciellt läxor.
6. När folk tuggar med öppen mun. Jag vill varken höra eller se när ni maler.
7. Likaså folk som surplar eller allmänt låter mycket när dom äter.
8. Stavfel och särskrivning, kan tycka att man i min ålder och uppåt borde kunna sådant nu.


nu jävlar!



soc träningsbyxa 199kr - stadium
nike löparskor 890kr - intersport

Har nu äntligen införskaffat mig nya löparskor och ett par goa träningstights. Nu väntar jag bara på att den jävla slasken som kom idag ska försvinna för gott så jag kan ut och inviga de nya sakerna. Har jag sagt te mig själv att jag ska hålla igång och ut och röra på mig mer. Nu har jag motivation!


Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag


1. Snoozar minst 1 gång och tvingar mig sedan lämna den varma sängen.
2. Äter alltid frukost, skulle inte klara mig utan det målet.
3. Letar efter kläder bland alla andra kläder som bara ligger.
4. Borstar gaddarna!
5. Rengör ansiktet med mina ansiktsprodukter.
6. Duschar och smörjer in mig.
7. Stressar näst intill varje dag.
8. Låter tankarna flöda, tänker waaay to much! Ältar minst lika mycket.
9. Försöker fånga dagen!


1 + 1 = 2


Fil med russin och banan, honungsmacka och mjölk. Addera matte b-plugg på det så får ni fram vad jag ska ägna min halvtimme/timme åt!


dagens




tröja - h&m
linne - ginatricot
jeans - bikbok (4år gamla favvojeans, nu med naturligt slitage som ni ser!)

Fick bli grundmakeup idag bara. Visste att vi skulle färga fransar och bryn. Söta Elvira gjorde ett kanonjobb med brynen, de annars nuförtiden typ likbleka brynen ser nu ut som att de är ifyllda naturligt. Ba för mig att fixa te formen med pennan, härligt härligt! :D


Dag 1 - tio fakta om mig själv


  1. Jag ogillar mitt efternamn, tycker det är tråkigt och för vanligt. Stavelsen är kall och kantig enligt mig, svårt att förklara den känslan.
  2. Jag är för förändringar, men kan samtidigt ha svårt för dem. Det gäller att jag verkligen känner för det, annars kan jag lätt bli negativ te det.
  3. Mår bra av vissa rutiner, om de rubbas ibland blir jag lite ut balans.
  4. Hade jättedåligt självförtroende pga några leverfläckar jag hade i ansiktet förr, speciellt en på vänster sida av näsan. Var obekväm med att någon befann sig på min vänstra sida, satt helst på vänster sida i bussen vilket håller i sig än idag. Efter att jag tog bort fläckarna med laser för 1 och 1/2 år sedan känner jag mig mycket vackrare.
  5. Har haft problem med hyn sedan i fyran (har dock blivit bättre den sista tiden). De åren har resulterat i massvis av ärr i hela ansiktet. Har fortfarande komplex för dessa och jag trivs bäst när de är täckta. Ska spara ihop te en behandling för att reducera ärren längre fram.
  6. Trivs som singel, har svårt för att se mig i ett förhållande. Men tycker för det mesta om att höra/läsa om andra som har lyckliga förhållanden. Tror inte på att man ska leta upp den rätte, han dyker bara upp när det är menat att han ska. It's gonna happen when it's supposed to happen.
  7. Har svårt för att öppna mig för folk. När detta har hänt har jag blivit sviken, inte bra för min kamp om att bli mer öppen mot alla folk.
  8. Känner sjukt stor prestationsångest när det kommer te att prata. Känner av direkt hur människorna är och ställer skyhöga krav på mig själv om jag ska prata med någon person som är lite svår eller som jag är osäker på hur jag ska bete mig mot. Detta har blivit lite bättre sedan nästa punkt.
  9. I början av 2010 var jag med om obehagliga händelser/känslor flera gånger. Det eskalerade under sommarn och jag började gå hos psykolog. Det visade vara panikångestattacker och jag gick hos psykolog under resterande del av året. Det hjälpte mig otroligt mycket och jag har lärt mig sjukt mycket om mig själv i och med det. Kämpar fortfarande med dessa attacker, dock inträffar de inte lika ofta nu.
  10. Blir väldigt rörd och inspirerad av vissa ögonblick. Kan handla om att jag ser en plats jag går förbi varje dag från ett annat perspektiv. Det ögonblicket uppskattar jag verkligen och värdesätter högt. Ska sluta ta saker för givet och se det vackra i vardagen.


countdown

Dag 1- Tio fakta om mig själv
Dag 2- Nio saker jag gör varje dag
Dag 3- Åtta saker jag irriterar mig på
Dag 4- Sju rädslor
Dag 5- Sex sånger jag tycker om
Dag 6- Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7- Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9- Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10- En person jag litar på


Har hittat denna lista på ett par bloggar nu och tänkte att jag skulle försöka ge mig på den också. Första listan jag publicerar här på bloggen och jag ska i och med denna bli bättre på att uppdatera. Så förhoppningsvis ska ni få svaren varje dag i tio dagar. När jag börjar kommer ni märka, vet inte om jag hinner börja med den de närmsta dagarna, jag har redan fullt upp som det är, men jag ska försöka för er skull!
Detta blir sista inlägget för idag, sov gott allihopa!


clean



Fick bli ett och annat köp idag också. Behöver egentligen spara lite på pengarna nu, främst för att mitt fritidskort går ut den 12e och då behöver jag köpa nytt. Inte billigt det, men väl värt pengarna!
Min Kickskollega tipsade om ett par produkter som skulle vara bra mot oljig och lite oren hy. Australiensiska Formula 10.0.6. Många hade tydligen tyckt att den vart jättebra, så jag får hoppas den passar min hy lika bra då. Dock var sista steget i rengöringsserien, crémen, slut så den ska jag införskaffa i UA när jag kilar förbi butiken där.
-
• Formula 10.0.6 daily cleanser 99kr - kicks
• Formula 10.0.6 deep pore cleanser 99kr - kicks
• antistatisk touperingskam 40kr - kicks
Fick även med prov på Clinique moisturizer och en liten foundationborste. Tack snälla Lotta!
• 3-pack stringtrosor rea 24kr - cubus


put your feet back on the ground


Jag vet inte vad det är med mig. Är stressad men ändå inte. Svårt att förklara det där, troligtvis en blandning av oro och att dagarna springer ikapp mig på något sätt. Känns som att denna veckan är fullbokad, det är någonting jag måste göra varje dag. Bara måsten, inte konstigt att man känner såhär. Har dessutom en viktig sak att fundera över.. Vet inte hur jag ska göra ännu, vet bara att jag inte är nöjd med hur det är nu. Är nog redo för en förändring ändå!
Det bästa med veckan är dock körlektionen imorgon och att jag får helg om några dagar såklart.
Nu (återigen) MÅSTE jag fortsätta med fackterminologin i hantverken, ska bland annat förklara vad kollagen, cytoplasma och komedoner är.. Snabbt som attan ska det avverkas för jag vill ha min dusch och säng nu!


fruktansvärt fin film!


a lot like love!


h i m


Jag vill tro på att man faller så snabbt för att man har så mycket kärlek att ge, men för någon annan handlar det om att lämna ensamheten så fort som möjligt.

-

En sådan person som kopplar kärlek till att ha någon, i stället för att ha honom. En som ligger bredvid någon utan att känna att den vill ligga där för evigt. En som har någon som inte gör en lycklig, men älskar den för att den inte gör en olycklig.

Jag vill hitta honom och inte någon. Jag vill ligga där för evigt och inte bara en stund. Jag vill att han ska göra mig lycklig och inte älska honom bara för att han inte gör mig olycklig.


från Victoria Törnegren


Såg att min fina Hanna länkade te denna krönika så jag kikade in där och blev fast.

 

 

 


en av världens absolut bästa låtar!


I'll be there for you
these five words I swear to you
when you breathe, I wanna be the air for you



tattoologist






thursday


Hade halkan redan igår! Gick hur bra som helst, det är rätt onödigt att oroa sig för det innan. Tror att man målar upp det te något som är större än vad det egentligen är. Lite obehagligt att åka med i början, man har ju ingen kontroll över det som händer. Är ju lite av en kontrollmänniska så det tog emot, men blev bättre ju fler sladdar man vart med om. ;)
Det var lite segt där en stund när vi väntade på halkbanelärarna men det var några goa människor med i gruppen och tur var det! Fick även ta en tur i "voltbilen". Jävligt läskigt att snurra ett helt varv runt i en bil. Blev ett rejält tryck i huvudet när blodet strömmade dit haha. Nu vet man iallafall hur det kan vara att sitta i en voltande bil och att försöka få stopp när det är glashalt på vägen. Nu kör jag på mot mitt körkort, inte mycket kvar! :D


-

Trodde det hade förändrats. Tydligen trodde jag fel.


word




RSS 2.0