dagens



tröja - h&m
höga jeans - Cheap Monday

klocka - JetSet

Kilar nu ner te byn för att ta porträttkort te körkortet. Fick det den 11e men har inte orkat ta kort än.. Lat??


hennes och mauritz





Kan jag säga nu med säkerhet, att min första instinkt var korrekt



Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen

scorett 599kr



Någon av dessa skönheter tänker jag ska pryda mina fossingar i sommar! Vill gärna ha dem nu men får nog vänta te jag får första lönen.. Segt.

Visste ni förresten att beiga/ljusa skor förlänger benen? ;)


sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om




Den känslan. Mästerverk!


summer with monki





Skulle inte tacka nej te dessa skönheterna i sommar! Tänk er vad snyggt det blir i kombo med en brunbränd kropp. Mm, I like.


jag saknar dig

20/5-2011 ♥



-.-


Ibland blir man SÅ trött på skolan. Lite framförhållning hade vart bra! Stressade in te skolan, knökfull och försenad buss, för att hinna te första lektionen; matte. Knackade på dörren och en annan lärare öppnade, då var det tydligen nationellt prov därinne. Jaha tänkte jag. Ringde en klasskompis som sa att matten var inställd. Likaså bild och formlektionen efter! Hade alltså inte lektion förrän 13.10. Inte fan tänkte jag stanna kvar i skolan, så i väntan på bussen hem gick jag in på skolans hemsida och där hade dom skickat ut mejl om dom inställda lektionerna typ vid 9-tiden, då jag redan var på väg te bussen! Nu ska jag snart dra in te skolan igen för en timmes svenska.. Ibland blir man bra lack!!
Tack och hej!



KanDee



Dessa två skulle jag vilja ha och pryda mitt rum med. Bara att punga ut 450spänn styck först..


resultatet


Visste nästan att det skulle bli såhär men jag är inte nöjd för det. Har alltid en bild i huvudet på hur jag skulle vilja ha det men eftersom jag hade så mörkt hår innan gick det inte att göra det så som jag ville nu. Isf får man ta det i steg men vem fan orkar vänta? Vill att det ska var klart innan månadsskiftet.. Har läst lite på internet om hur man göra för att gå från mörkbrun te ljusbrun och nästan alla säger att man måste bleka håret först och sen lägga i en ljusbrun toning. Inte fan ska jag bleka mitt hår igen, never ever. Får rådfråga min goa hantverkslärare Eva som vart frisör i 15år, hoppas hon ger mig svaret jag vill ha haha!
Det löser sig på något sätt, tror att jag inte är 100% nöjd eftersom jag trivs så jäkla bra i det mörkbruna, men det håller inte på sommarn tyvärr..


W.L


Här har du din hunk Hanna, William Levy heter han tydligen! ;)


min far var tosset min mor var normal


Chop chop! Så snabbt gick det att få klipptid hos frissan. Kikade in där i förmiddags, när jag kommit te Ljungskile igen efter nationella, för att boka tid för klipp och färg. Då sa hon att hon kunde klippa mig direkt för hon hade fått ett återbud då. Jag hade inget annat för mig så det var bara att slå sig ner i stolen där. Och tid för färgningen fick jag imorgon kl. 08.00. Omprovsdag på skolan då men jag har inget omprov att göra så då får jag ledigt hela dagen ist! I like! Så från och med imorgon är jag inte längre mörkbrunett. Det blir en ljusare slingad variant ist. Kommer nog sakna det mörka men detta är bara tillfälligt, blir nog te att färga det mörkt igen när hösten kommer.
Nu funderar jag på att sätta mig med ett fördjupningsarbete om fattigdom i samhällen. Rätt mycket att läsa så det är lika bra att börja i tid när man ändå inte har så mycket för sig!
Ha en fortsatt underbar tisdag!


I'm into you - Jennifer Lopez ft. Lil Wayne


JLo är ju syndigt snygg i videon!


your beauty is inside you, don't let them bring you down


Idag är en sådan dag jag känner för förändring, men inte kan sätta fingret på vad. Har planerat för att boka en tid hos frissan närmare månadsskiftet, det brukar vara rätt fullbokat innan student och skolavslutningar och allt så jag hoppas det finns en passande tid åt mig. Ska ringa eller gå ner te frissan sen när hon har öppnat. Tänker mig någon snygg frisyr möjligen för nu har jag tröttnat på mitt tråkiga tjocka svall. Och ny hårfärg, denna mörka färgade jag har nu håller inte sen i sommar, blir inte snyggt när det solbleks. Tänker mig ljusbrun/ljusa slingor med guldiga och varma toner så det solbleks snyggt! Slänger in några bilder på hur jag kan tänka mig det.

(inte lika ljust som Vic har i luggpartiet utan mer en blandning av det hon har i längderna)


Svårt att hitta en bild på hur jag tänker mig det, för jag ser det bara i huvudet, men detta är snarlikt iaf!


Linda!




En sådan här har jag funderat på, fast på foten. Kan det vara något? ♥


her world goes on


h&m 50kr

bikbok 129kr

bikbok 129kr

bikbok 40kr

compact powder MakeupStore 199kr (rabatt)

Detta (+ en bhtopp i en goodiebag från bikbok) fick jag med mig hem från Överby idag. Tog bilen och Hanna dit. Var la egentligen bara pudret jag var i behov av men gick allt hittat mig lite annat smått och gott som ni ser. Inga dyrgripar som tur är. Nu får jag hålla i pengarna lite känner jag, bokning av klippning+färg står först på att-göra-listan..
Nu kilar jag stax upp te Hanna igen för lite mys och en del ESC-tittande! Peace


friday 13th


Jajemen, igår vart det fredag den trettonde men som tur var råkade jag inte ut för något hehe ;)
Min fina vän Linda ställde upp som modell för mig igår när vi på hantverkslektionen skulle tolka ett av de fyra elementen eld, vind, vatten, jord. Jag valde vatten och Linda fick en görsnygg grön/turkos ögonmake! Blev riktigt bra kände jag och det vart det tydligen också, fick MVG på den maken. Enligt min HVlärare Eva var det det bästa jag gjort. Känns rätt bra faktiskt! ;D
Efter skolan klev jag och min vän på 822 och åkte hem te henne. Försökte hela eftermiddagen tjöta te oss en bil hehe. Tillslut vart Saaben ledig så då for vi in te UA och hämtade upp Niklas, sedan blev det kebabrulle på Skogslyckan för mig och Linda. Niklas ville ha donkenmat och vi ville ha godis så det blev en sväng te Torp också innan vi susade hem mot Ljungskile igen.
Supermysig fredag verkligen, sådär lugn men ändå rolig och trevlig! Mm, älskar det.

Slängde iväg ett mess te sötnos Hanna nyss, blir nog en tur te Överby om jag får väckt min broder och fjäskat te mig hans bil (a). Premiär på Trägårn i ua ikväll, var planerat att vi skulle dit men får se på det lite senare.
En riktigt bra helg!!


2011-05-11


NO MORE FUCKING ÖVNINGSKÖRNING FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKOORT!!! :DD




h&m does it again



Fruktansvärt fin. h&m 499kr.


summerlovin'


Trotsar nog samhällsuppgiften ett tag och lägger mig ute i solen, om den inte har bestämt sig för att gömma sig bakom molnen... 16.15 går bussen in te stan för lite övningskörning, efter det kanske jag känner lusten efter att göra läxan. Hm, den som lever får se! Ciao!


chuck taylor style



Kolla kolla kolla, äntligen fick jag köpt ett par Converse! :D Åkte ut te torp med mamma i onsdags för att på Obs och Scorett om de hade fått in de beigevita som jag ville ha. Det hade de inte så då kollade jag på de svarta och mörkblåa ist och tänkte att vafan, jag vill ha ett par, de beigevita finns inte och de här färgerna passar ju typ te allt.. Så ah, de mörkblåa fick det bli! Nu ska jag bara gå in dem här hemma så jag inte får värsta skaven sen!
Nu ska jag fördjupa mig i en sammhällsuppgift, handlar om genus och jämställdhet. Jag kan nog knåpa ihop något!


am I crazy or just human


her world goes on


sjukt bra minnen









spritt språngande galen


Bakar kokosmuffins för ovanlighetens skull och musiken strömmar ur högtalarna, livet är bra!


säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor



i miss you




kläder från Soul i Uddevalla




Bilder på min modell Julia från modevisningarna i torsdags och fredags. Jättenöjd med den och ser fram emot vår helt egna modevisning i 3an!

Vill bara snabbt nämna att jag är ledig imorgon och på fredag. Var dessutom ledig igår, så summa sumarium blir det bara två skoldagar för mig denna veckan, man ska då fan inte klaga! Ville bara skryta lite hihi :D


stupid




under my umbrella


Ibland är jag kreativ och sätter lite färg på dukningen hehe!



RSS 2.0