efterlysta


Ett styck sådana har jag och mami idag vandrat Göteborg runt i jakt på, utan någon vidare tur :( Hittade ett par inne på Scorett i Nordstan men det fanns bara ett par kvar och de var ju inte i min storlek ofc. Den speciella färgen verkar inte vara lättåtkomlig, men jag ska bege mig ner te götet på fredag igen och kika in på Scorett och se om de har fått in nya då. Om inte det, kollar jag efter igen på lördag. Haha, jag låter obsessed, men vafan gör man inte för det man vill ha!?


catch up

oops! Detta är illa, riktigt illa. Har inte varit inloggad här på över en vecka.. Har ärligt talat inte haft tid eller ork te att skriva ner everything I've been up to lately! Kanske kan dra en kort summering nu?
Fyllde 18 baast förra tisdagen (19/4) , dagen bestod av körkortsplugg, kulglasspremiär med brorsan och käk på Harrys i UA på kvällen med mami och papi. En Toast Harry fick det bli, och kan lova er att det smakade gudomligt!
Onsdag var en jobbig dag, både teoriprovet och uppkörningen på samma dag, inte den bästa lösningen trots allt märkte jag då jag var helt utmattad och med huvudvärk bultandes under pannbenet i princip hela dagen.. Men men, teorin gick galant, fick förvånansvärt 58/65p på första försöket, jisses! Uppkörningen gick sämre, kuggades på små detaljer som jag egentligen kan. Nya tag nu och jag taggar för uppkörning igen om drygt 2v!
På kvällen bar det av ut mot Linda och Terrores place för en överraskning. Det blev grillning på Ulvön med dessa två brudar + Niklas och Henke, tackar så hjärtligt för det, mysigt som attan!
Resten av lovet var jag med Henke, nästan iaf. På torsdagen (21/4) blev det en lugn utgång på en mysig bar i gbg med två boys.
Annandag påsk, sista dagen på lovet vart det kalas för mig och två av mina kusiner. Fick presentkort och bidrag te ett par Converse, fick näst intill allt jag hade önskat mig så jag är riktigt nöjd!
Sammanfattningsvis har jag haft ett underbart påsklov och spenderat det med människor jag älskar att vara med. Could'nt have asked for more!


eighteen


Nu är det fanimej nära mina vänner!! :D Imorgon börjar vuxenlivet...
Sorry för dålig update dom senaste dagarna, har spenderat mina dagar i körkortsteoriboken!vargarna

Vinst nästa match betyder SM-GULD! Nu tar vi dom Färjestad!


femmanSitter och tittar på Total Blackout med mami. Syndigt kul!


Gandhi said that whatever you do in life will be insignificant. But it's very important that you do it.Kollade på Remember me med mami igår kväll och herrejösses vad jag grät i slutet. Längesen jag grät så mycket te en film, men det är beviset på att filmen är bra och att man lever sig in i den. Sjukligt bra film, se den!


sunday


En underbart mysig helg har jag haft, helt perfekt! Halvligger nu i soffan och tänkte avrunda den med lite plugg inför nationella samt körkortsteori. Mamis sjukt goda digestivecheesecake slinker ner lätt som en plätt.
Over and out!


2011 04 08


Riktigt bra fredag ska jag säga er mina vänner!
Känns som att vi börjar hitta tillbaka så smått? Härligt om jag får säga mitt.
Imorgon blir det upp någorlunda tidigt och i kombination med att jag hade ett sjukt svettigt bodycombatpass på gympan idag och sedan cyklade flera kilometer betyder att sängen är otroligt lockande just nu. Kan bara inte motstå den. Godnatt!


ryser i hela kroppen!


Börjar efter 30 sekunder. Så jävla mäktigt att vara med om detta!


should've kissed youBörjar med att säga att jag satt bänkad framför första finalmatchen igår. Mellan Färjestad och Skellefteå för er som inte har koll ;) Ruskigt bra och händelserik match, slutade 5-4 te mitt älskade Färjestad. Nu siktar vi framåt!
Tog en sväng ner te Gbg med finaste Hanna i fredags. Där strosade vi runt några timmar och jag fick med mig en fulsnygg byxdress och härliga jeansshorts hem. Visar bilder på dessa skönheter someday soon!
Och idag hade vi en annorlunda gympalektion. Det var två ettor från SPA som höll i ett Core-pass.
F y f a n vad jobbigt det var, kändes något fruktansvärt asså. Skulle bli löjligt glad om jag slapp en alltför plågsam träningsvärk inom några dagar.. Hehe, nä men gött att man känner att gympalektionerna är jobbiga och att de ger något!
Efter det blev det lunch, korv och makaroner utan ketchup!! Fuck. Var som att äta Saharaöknen typ, äckligt torrt! :(
Begav mig sedan upp mot körskolan och betade av ytterligare en fas på datorn innan jag hade körlektion vid 14. Sista "riktiga" körlektionen.. Bara provuppkörningen imorgon och eventuella reservlektioner kvar innan uppkörningen och det. Fan, nu är det nära.. Tagga te tuuuuseen! :D
Puss babesL.E
RSS 2.0