24 oktober


Det är konstigt. Att allt händer på en och samma gång.. Just för tillfället är det mycket negativt som händer mig och folk i min närvaro. Saker som dom inte förtjänar för fem öre, så underbara och fina människor som dom är. Det gör ont i mig. Dom förtjänar det bästa! Jag ska ge allt jag har för att dom ska få det bra igen. Jag kan inte göra allt, jag kan inte lösa problemen, men jag kan alltid göra något! Visa att jag stöttar dom te 100% och att dom kan prata med mig vilken tidpunkt som helst!
Mina fina, ni vet vart ni har mig. Allt jag vill är att ni ska må bra! All min kärlek te er ♥


need you nowväcker känslor inom mig. berör mig.


enough


Jag orkar inte mer nu. Vill bara sjunka genom marken och försvinna.


bugmin gose


zero, noll


Har sorgligt nog tappat inspirationen te bloggen nu på sistone. Hänger antagligen ihop med att jag är i lite obalans just nu. Måste ta tag i det före jag tar tag i bloggen igen. Tror ni har förståelse, fina människor!
Tappar upp ett bad samtidigt som jag för över goa låtar te mobilen. Kvällen spenderas med min fina Johanna, får se vad den har att bjuda på!


utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag

Jag saknar dig!

22.55


Nyduschad och go ska jag nu krypa ner i min nybäddade säng och somna med go musik i öronen. Redo för en ny vecka som ska bli mycket bättre än den som vart. Det har jag bestämt! Godnatt!


Everybody comes around but you don't really need 'em 'Cause your stronger and your better and you're ready for whatever


denna vackra människas stämma strömmar ur mina högtalare denna söndagseftermiddag. The element of freedom är ren kärlek!


monkiworld


Kommer ni ihåg den svarta koftan från Monki som jag köpte förra lördagen? Jag älskar den! Har därför bestämt mig för att nästa gång (inom en snar framtid) jag befinner mig i götet så ska jag ha en likadan fast i grått med mig hem! Punkt slut.

I'm lovin' it


maybe it's because I'm crazy


Nej, nu blir det goe duschen. Bara spola bort allt negativt och känna sig fräsch. Jag tackar inte nej!
Har laddat upp med en (förhoppningsvis) mysig film med snyggingen Jennifer Lopez i huvudrollen. En kväll med min fina Johanna kan inte bli annat än bäst! :D
Ha en fin lördag you guys!
puussss


mistake


Känner stressen komma krypande. Måste ta tag i mig själv nu. Så många gånger jag sagt det te mig själv. Men tror ni det hjälper? Inte ett dugg. Inte ett endaste dugg. Lika dum varje gång. Lär man sig inte av sina misstag, eller hur var det? Jag syftar på pluggandet. Har ett arbete jag inte ens har börjat på, som ska vara inlämnat imorgon. Som grädde på moset försvinner cirkus 2h av kvällen te dansen. Nog tur det, annars hade jag gått under. Får la bli ytterligare en sen pluggkväll.. YES!


amor
Kan inte fatta att jag är värd en så fin människa som dig. Jag älskar dig! <3rätt ska vara rättBlev lite tryckfelsnisse förut. Dessa jeans blev mina och inga andra! Love them.


GOD DAMN IT!skuttar runt te hööög musik och rensar garderoben/rummet. min söndag!


NEW IN

Då vart garderoben utökad. IGEN. Tror snart den exploderar av alla kläder. Kanske dags för en rensning? Hehe.
Sov över hos min fina Johanna inatt. Fredagen bjöd på Idol, mys och prat, lugnt och skönt. Bestämde oss att sova runt halv 1 tiden kanske. Jag har aldrig förr sovit så bra hos någon annan som jag sov inatt, underbart! Mindre underbart var det dock för stackars sängkamraten som låg och hostade och kippade efter andan stup i kvarten, stackare! :( Cirkus 6h sömn blev det, sen bar det iväg ner te götlaboorg! Haha fint med 2 tjejer som inte såg ett dugg roade ut 3/4 av shoppingrundan.. Dock blev vi lite mer glada i hågen den sista fjärdedelen, tur det!
Slänger in några bilder på dagens inköp, jag är för lat för att ta egna bilder..cheap mondayjeans - weekday
stickad tröja - monki
pälsmössa - h&m
och två halsband (inga bilder) - bikbok


syskonkärlek


Godis, Cola och äppelpaj med vaniljvisp står på soffbordet och bara väntar på att bli uppätet. Nu blir det filmmys med min fina bror! Ha en underbar lördagskväll, det ska jag unna mig!


RSS 2.0