when we touch don't ever let me go


Nu, mina vänner, tänkte jag få undan de 2 sista uppgifterna för denna termin! Imorgon är det den 20e, vilket innebär att jag har spenderat 7 månader med min man. Vart tar tiden vägen!? I alla fall får jag besök av honom imorgon och då har jag ingen större lust att ha plugg hängandes över mig.. Så nu fa-an ska jag göra klart båda innan jag drar te Torp med papsen och brorsan ikväll! Wish me luck..
Have a nice day, y'all!


strejk


Verkar som att blogg.se's bilduppladdningsgrejs strejkar för mig så jag får helt enkelt försöka ladda upp bilderna på vad jag fick med mig hem från Torp igår någon annan dag! Kan i alla fall avslöja att det blev en gosig halsduk, en guldig earcuff och en julklapp som jag lade pengarna på. :)


I'm off to TorpYes, nu beger jag mig en snabbis te Torp för att kolla lite. Eventuellt köpa en halsduk och någon julklapp! Sedan hem igen och fira pappa som fyller 47år idag med lite våfflor! Mumma.
Ha en fortsatt go lucia allihopa :)


from INSPOkära tomten, visst har jag varit snäll i år!?


all the bad boys are standing in the shadows and the good girls are home with broken hearts


bild från igår

Första juluppvisningen som ledare för små dansbarn igår och jag är så stolt över våra små flickor. Jätteduktiga! Det var så kul att se när dom visade upp vad dom lärt sig under hösten. Har stått där själv många gånger och vet hur det känns. Pirrigt och nervöst, som de flesta av tjejerna också kände, men dom gjorde jättebra ifrån sig! Log under hela dansnumren. :)

Vi, dom lite större tjejerna, visade också upp vad vi har lärt oss i höst. Nervöst som vanligt, men jag tänkte att skit samma om man missar något steg, det är inte hela världen! Med den inställningen gick det bättre än vad jag hade trott. Missade ett steg men jag körde på ändå och hade den där härliga känslan jag får när jag dansar inför publik. LYCKAD uppvisning med andra ord!!

Idag står det årliga julbaket med släkten på schemat. Det enda som fattas nu är snön! :(
Puss på er och ha en go tredje advent!


bronzeDetta linnet hade inte vart fel att ha i garderoben...
härifrån


vill ha vill ha vill ha


Beyoncé Heat Rush

damn you autocorrect


Om ni har tråkigt eller är på dåligt humör har jag ett superduperbra tips! På DYAC har dom samlat massa felskrivningar i sms, hilarious!! Kan garantera att ni skrattar när ni ser bilderna!
wrath


preview


lights will guide you home

Sitter här med tända ljus och en kopp té och redigerar lite bilder te mitt projektarbete. Jag visar smakprov på dom snart!
Har haft samma bloggdesign i över 1 och ½ år nu så jag känner starkt för en förändring! Har lite idéer, får se om jag gör något åt det idag..

she believed, he lied
nu är det jul igen..
En gosig mamma, en kopp glöggte, en pepparkaka och lite julmusik på det. Mysig 1a december! Och just det.. En lucka öppnad på chokladkalendern! ;)


RSS 2.0