m a k e u p


Makeupen är ren jävla perfektion!


du har förslavat mig


Har laddat upp med thé, skorpor och lite annat smått och gott. Brukar bli att man sitter och småäter på något när man har plugg att göra. Har redan betat av två läxor, är nu inne på min tredje och sista för idag. Förvånad över hur effektivt jag pluggar idag, det har la inte hänt på, ja jag kan inte ens minnas på hur länge?
Gjorde en lista förut på saker jag helst vill få gjort idag. Frågan som vanligt är om jag hinner allt?
• Läxor: svenska, samhäll, arbetsmiljö
• Öva på danserna
• Plocka ut bilder till framkallning
• (Rensa kläder)
• Manikyr
• Pilates
• Ta ett varmt bad, hårinpackning
• Solsidan, (film?)

Ah, frågan om..


me want!


Spanade in de här underbara shortsen i Bikbokbutiken på Torp häromdagen. It was love at first sight. När jag får mina pengar och lön SKA dessa bli mina!!

sally shorts 249kr


yoga


Suttit några minuter och bara tagit det lugnt efter allt städande på mitt rum. Nu är det tomt på kläder och inte en dammråtta så långt ögat når. Sorgligt nog tar det inte lång tid innan det ser ut som ett bombnedslag igen. Ett evighetsgöra, men det är inte lätt för en dödlig att komma undan det. Om man inte är gjord av pengar vill säga.
Nu hade jag tänkt att kila upp och träna på min smidighet. Tog fram pilatesbollen och några instruktioner till den + yogaövningar. Kommer se ut som en valross de första gångerna men shit vad smidig jag kommer bli te våren/sommarn! ;)
Ciao!


bigger wardrobe smaller wallet


Sitter i soffan med ett glas cola och en bit vit choklad. Har inte varit hemma sedan runt 8 imorse. Mina fötter värker bokstavligen, har gått och stått hela dagen i princip. Först gympa hela förmiddagen, efter det hantverksprov fram te 15 d.v.s stå upp hela tiden, sedan Torp med Diana och gick runt från 16-20, och sist upp te henne från kampen. Fötterna tar stryk! Ska nog skämma bort dom med fotbad och massage imorgon.. Fast den goda middagen jag och Diana kokade ihop vägde upp det onda, oxfilé är inte helt fel! :D Skulle egentligen sovit över där också men är så fruktansvärt trött (har varit konstant hela veckan) och då är det bra skönt att få sova i sin egen säng! Blir nog övernattning från måndag te tisdag istället hopefully.
Lägger in några kassa bilder på det jag fick med mig hem idag. Here you go!

mjukisbrallor 2 för 300kr - team sportia

bhar "tag 2 betala för 1" 99kr - lindex

tight kjol 29kr - gina tricot

elvital nutri-gloss schampo + balsam 19.50kr/st - h&m


gym


Fyfan vad sugen jag är på att börja gymma. Har nog aldrig varit såhär pepp inför det som jag har vart de senaste dagarna. Vad har hänt? Funderar dock på om det är värt 335kr/månad, om jag kommer gymma så mycket så det lönar sig.. Får överväga detta några dagar till, kanske är det bara någon grej jag fått på hjärnan som sedan försvinner lika fort som den kom hehe.
Nu ska jag fortsätta tagga en heldag i skolan, mhmmm!


necessary


H&M rea
gråa 100kr
röda 75kr


Släpade med mig Diana ut te Torp en sväng efter skolan. Var på jakt efter nya bhar, är i stort behov av det för tillfället! Fick med mig dessa två hem, den gråa är den skönaste jag haft. Eftersom jag växt ur mina andra bhar har jag nu bara 4st som passar. Kommer bli tvungen att öka på den lilla samlingen snart igen!
Nu ska jag upp och kolla på Fuskbyggarna, sen mat och sen en efterlängtad dusch. Efter det en ännu mer efterlängtad säng! Love.


bättre sent än aldrig som de säger


Här är några av grejerna jag fick med mig hem efter shoppingrundan i Göteborg dagen innan nyår. Hade gett upp hoppet om en nyårsklänning efter flera rundor i ett antal butiker. I sista butiken hittade jag dock en, från Monki. Den ser ni i inlägget från nyår! Halva priset blev 175kr för den, lovely. De här nedan är från H&Ms rea, kommer inte ihåg exakt pris på dom dock.




tuesday


Första dagen i skolan idag då. Började lugnt, bara slappa lektioner, gjorde inte så mycket. Kändes som tiden gick rätt segt.. Kom hem vid tretiden och bestämde mig för att överraska mami och papi med att laga någon middag. Tog fram min fina kokbok jag fick i julklapp och bläddrade igenom nästan hela. Utan framgång, hittade inget som var enkelt nog eller som vi hade alla grejer till. Gav upp den idén och gjorde fattiga riddare senare på kvällen istället. Kommer ihåg att mami har gjort såna till oss när vi var mindre, det var med andra ord rejält längesen jag åt det sist. Gott var det och minnena kom tillbaka. Perfekt mellanmål, enkelt och går hyfsat fort att fixa. Det kommer bli fler gånger!
Imorgon är det skola igen och för att orka det (jag var helt utslagen idag, sov några timmar i soffan förut) måste jag lägga mig snart. Först blir det förhoppningsvis något att äta och sen en go dusch! Goodnight everybody :)



first day at Kicks!




I can't help you fix yourself


Detta inlägg skrev jag ner i ett block innan jag skulle lägga mig i fredags, uppe hos morfar i Värmland. Även om det bara är som en droppe i havet jämfört med allt jag vill skriva om angående det som hände så hjälpte det mig ändå lite, att kunna sätta ord på det, att kunna skriva ner det och se det som en text. Det är otroligt svårt att skriva ner sina känslor i ord, I think you all know what I mean, men detta var iallafall ett försök.
Angående texten, jag är över det nu, te 95%. De andra fem procenten är för tankar och minnen som för mig tillbaka och spelar upp historien igen. De går inte att undvika hur gärna man än vill. De kommer alltid att finnas där någonstans inom dig. Sedan om du väljer att placera dem i det förflutna eller låta det påverka dig och fortsätta såra dig, är endast ditt egna val.

2010 var ett år då jag fick ta många motgångar som har varit riktigt jobbiga för mig. Men, man ger och man tar emot. Jag har inte alltid varit riktigt rättvis mot vissa personer och jag har stött på en och annan som inte har varit rättvis mot mig. En av de personerna har gjort att jag börjat tro på karma. What comes around, always goes around. Om denne personen ännu inte gjort det, så kommer han definitivt snart inse att hans sätt att behandla andra inte lönar sig på något sätt. Förutom den tillfredsställelse han får, vilken han verkar värdera högt. Troligtvis har hans förflutna gjort att han handlar på ett visst sätt. Vårat förflutna styr oss och våra handlingar, medvetet och omedvetet.
Genom att han kom in i mitt liv ändrades mina perspektiv och även delar av mig själv. Jag hade aldrig varit med om något sådant tidigare, som medörde att jag knappt trodde på att det existerade. Oerfarenhet födde blindhet. Även om vi aldrig var riktigt tillsammans så var det på riktigt för mig och det som hände gjorde fruktansvärt ont i mig. Jag hade gett han mig själv. Öppnat och utelämnat mig på ett sätt jag aldrig gjort förut. Jag var fullkomligt sårbar men undermedvetet valde jag att inte tänka på det. Allt var ju underbart, varför oroa sig då? Det enda som fanns i mina tankar var han. Ända sedan han dök upp i mitt liv den där torsdagskvällen i mitten av augusti. Redan första synen av honom fick mig att bilda en uppfattning; en bad boy (konstigt nog är det det jag dras te), han var lite "farlig" och sjukt spännande, men jag skulle inte intressera honom och dessutom ville jag inte ha någon kille inblandad i mitt liv just då. Han visade sedan att den uppfattningen inte stämde. Just då.. Han var helt underbar på alla sätt. Allt han sa och sättet han var mot mig fick mig att falla som en fura. Han var för bra för att vara sann. Spännande, attraktiv och underbar vad mer kan man begära? I lite drygt en och en halv månad gick jag som på moln. För att sedan göra en helomvändning och få mitt liv att bli ett helvete.
Han hörde inte längre av sig och i över en månad, hela oktober, mådde jag åt helvete dåligt och jag visste inte ens varför det hade blivit så. Tills en god vän te mig berättade. Den killen jag hade kärat ner mig i och tyckte var helt underbar hade haft andra tjejer vid sidan av mig ända från början. Han hade varit mig otrogen, bara utnyttjat mig för sex. I was even more heartbroken. Från det ögonblicket gick jag in i en ny fas som jag var tvungen att bearbeta. Trots att jag var så sjukt sårad, sviken och förbannad var jag ändå tacksam över att jag äntligen fått reda på sanningen och anledningen jag velat ha i över en månad.
Samtidigt som jag var rent ut sagt förbannat jävla arg och besviken på honom var jag förbannad på mig själv. Första gången jag lämnade ut mig själv te en annan på det sättet blev jag bedragen. Hur kunde jag låta det ske?? Men precis som min mamma sa te mig häromdagen; "Du och ditt förnuft visste inte bättre då, du agerade efter vad du trodde var rätt för stunden". Det stämmer så bra. Man agerar efter sitt förnuft och om förnuftet inte var bättre då kunde jag ju inte förutspå vad som kunde och skulle hända. Jag kan därför inte klandra mig själv och vara förbannad för att jag inte insåg vad han skulle göra mot mig.
Det har varit en riktig pina för mig och gud vet hur många tårar jag spillt över honom under denna hösten. De tårarna är en bearbetning och bevis på hur mycket jag har växt och all erfarenhet jag har fått efter vad han gjorde mot mig. Hans agerande har lärt mig ett och annat om livets motgångar och på ett sätt är jag glad att det hände nu. Och inte om tio år då någon man verkligen älskar och har spenderat år av sitt liv med, bedrar en.
När jag ser honom nu rivs såren upp igen och jag blir påmind om allt jag varit med om och gått igenom p.g.a honom. Men förr eller senare kan jag se han utan att känna något alls, hoppas att han har mognat och ändrat sitt beteende. Som jag sa, jag tror på karma. Om du behandlar människor som om de inte vore något värda kommer det straffa sig längre fram. Livet kommer straffa dig. Jag vet det och det är en jävla bra tröst.
Nu tycker jag nästan synd om honom för att han lever som han gör, och har den synen på tjejer. En dag kommer någon eller något få han att inse att det är ohållbart. När den dagen kommer har jag fått min hämnd, min vinst, min betalning för allt ont han gjort mig.

"Life is only a bitch if you are"


som sammet


sammetsleggings - pieces, VeroModa 75kr


the last day


Kom hem te kära Ljungskile igen igår eftermiddag. Var måttligt road av vädret måste jag säga.. Från att 16 mil härifrån ha varit i ett sjukt fint snölandskap komma hem te denna härliga gyttja av regn och vatten överallt! Inte kul.
Halkade mig uppför backarna på kvällen för att få spendera den med min sköna Hanna. You make me feel gooood honey ♥! John Tucker must die underhöll oss en och en halv gång under kvällen, haha.

Dagens planer är att försöka göra något av denna sista jullovsdag. Behövs städa på rummet, rensa och tvätta kläder, byta sängkläder, plugga litegrann (har sluppit det hela jullovet fram te nu!). Mitt i allt det är jag sugen på att gå ut och göra något, känner någon konstig längtan efter frisk luft.. Om jag nu lyckas med allt detta ska jag unna mig ett bad ikväll och ladda upp inför praktiken som börjar imorgon. Eller.. skit samma om jag inte hinner med allt, jag ska ha mig ett bad i vilket fall! :D

Ha en underbar söndag!


KARMA


weheartit

Should've known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
That's okay baby 'cause in time you will find...

What goes around, goes around, goes around

Comes all the way back around



today's



oversizetröja - monki
sammetsleggings - åhléns
skärp - primark


My lover, my life.


lite halvironisk rubrik men denna uppfinning är genialisk! my new drug


nytt!

-
I samband med detta inlägget vill jag introducera er för en ny kategori; senaste inköp. Precis vad det låter som kommer jag här hädanefter slänga in allt jag nyligen införskaffat och tycker är värt att publicera. Får se hur långt jag kommer med min lathet vad gäller att packa upp och ta kort på allt jag köper.. Hehe. No no, this will be great!
-

onesizetröja - Monki ynka 75kr
(Har spanat in denna länge och slog igår te när det var halva priset!)

matt mineralbronzer från Lumene - Kicks 113kr (hade 10% rabatt)




vecka 1 tvåtusenelva


Hej hej hemskt mycket hej!
Känns som att det har hänt en del dessa 5 fina första dagar på det nya året. För mig iallafall, har lite att uppdatera er om. För att börja någonstans fick jag ett samtal av min chef på söndag kväll. En av mina kollegor hade rykt på magsjukan och hon bad mig hoppa in och ersätta på måndagen, vilket jag givetvis gjorde. Hade ändå inget planerat och bättre det att jobba än att sitta hemma och glana bort hela dagen. 2011 är året det ska hända saker! Har bestämt att jag ska försöka minska antalet dagar då man inte gör en enda vettig sak utan bara sitter framför denna fina skärm. På tal om det, ska i ett senare inlägg (Gud vet när det kommer komma haha!) skriva av mig lite angående denna dator, varför man egentligen sitter framför den ett antal timmar varje dag..
Anyways, har införskaffat förstärkning i min garderob de senaste dagarna som jag inte meddelat/visat er. Jag lovar att det kommer snart, ni får då troligtvis en bildbomb med allt jag missat att publicera. Tänkte börja lite smått redan idag..
Tog en tur ner te kära Göteborg igår med lika (läs: ännu mer) kära Johanna. Hade två saker i sikte, ett solpuder/bronzer och en Volumemaster. Bronzern fick jag med mig hem som tur var, skönt att slippa blekfejset from now on! Volumemastern gick det sämre med, den var slut i lager i Nordstanbutiken :( . Kanske inte så konstigt det, priset var nu ynka 199 riksdaler för underbaringen! En stor och alltid lika go BigMac fick trösta, och herre, den tröstar alltid lika bra! Gav dock inte upp jakten på värmeverktyget så det blev en tur te Siba i Ua efter jobbet idag (jobbade dock ba 8-12.30, sweet!) och där, däääär fanns den som tur var kvar i hyllan. Roffade åt mig en kartong snabbt som attan, slängde elegant (fast nä..) fram mastercardet och där rök 200, men ack så glad och nöjd jag gick ut ur affären. :D

Blir ett ovanligt, mycket sällsynt, långt inlägg idag märker jag men jag har mer att berätta. Efter Siba fortsatte färden mot Torp och Teliabutiken. Vi skulle nämligen kolla upp om vi äntligen kunde skaffa oss en trådlös router. Efter många om och men fick vi tillslut med oss en sådan hem från Inet. Sitter just nu nere i sängen och surfar helt trådlöst, inga fucking jobbiga sladdar och kablar överallt som inte ens sitter fast i datorn att skåda längre. Jag är helt SALIG! Anslutningen och hastigheten och allt verkar funka prima, än så länge ialla fall. Peppar peppar!
Med allt detta ville jag ha sagt att jag och la familia förflyttar oss upp te morfar i Värmland imorgon och stannar där te lördag. Har funderingar på att passa på att skriva en slags årskrönika medan jag är där uppe, kommer troligtvis ha tid över för det kan man säga, och publicera här när jag kommer hem igen. Vad säger ni om det peeps? Förhoppningsvis blir det också så, återstår att se.. Ska bli rätt skönt ändå att komma iväg och slippa datorn och allt det. Bara få vara om man säger så. Tyvärr har jag blivit väldigt hemmatam det senaste året cirkus, och åker ogärna härifrån. Vet inte varför men känns som att man missar massa här då, även fast det inte händer något speciellt egentligen? Dum grej det där.
Just det, en sak te; var och skrev in mig på körskolan förut! Nu faan ska jag börja med det eländes körkortet, tänker INTE dra ut på det och få det flera veckor eller månader efter jag fyllt. Nej fy tusan, om det är något jag har bestämt mig för så är det fanimej att ha mitt körkort fortast möjliga! Även om jag kommer gå under av allt teoriplugg samtidigt som allt i skolan. Äh, det är bara 4månader av mitt liv, tänk vilken glädje jag ska ha av det där rosa plastkortet hela livet sen! :D

Nu är det dags att sluta uttråka er, ni som orkat plöja igenom all denna text; en stor eloge te er, bra jobbat och tack för ni hängde i! Nu ska jag bjussa er på lite bilder, för att kompensera denna tjocka tråkiga klumpiga text.
Ha det gött haaj!


new years eve 2010/2011



the look

Jag hade en grym nyårsafton med tillsammans med mina underbaraste vänner, är så otroligt tacksam för att dom finns i mitt liv! Kramade och skrek in det nya året bland fyrverkerier och folk på kungstorget. Jag är med andra ord nöjd över kvällen och ser fram emot 2011. Det kommer bli ett grymt år, det ska jag se till!!
Hope you had a great time as well!



RSS 2.0