let me tell you something

Jag vet att jag lovade att berätta vad jag har haft för mig i helgen, men med närmare eftertanke kommer jag också ihåg syftet med denna bloggen. Att inte sitta och knappa ner alla händelser i mitt liv. Och det tänker jag inte göra nu heller! Det är bara oväsentligt, inte ett dugg intressant. Tycker jag då, med er vet jag inte?

Dock kan jag åtminstone meddela er att fredagen var bra, riktigt bra och spenderades med mycket (enormt) goa människor bland andra en av mina favoritmänniskor Diana!
Lördagen var också den fylld med goa människor, nya människor! Människor som fick mig att leva lite farligt och göra saker jag aldrig gör annars. Farligt är exalterande! Jag bjöds på oförglömliga minnen och stunder som jag kommer bära med mig länge..! Se bilden i inlägget nedan.
My love to you all!

yesterday


This pretty much sums up my saturday night.
love

I'll tell you.. soon


Superduperdålig uppdatering, jag vet! Men det ska vi ändra på! Tar en promenix med mami strax, efter det får jag berätta what I've been up to lately!
Puss på er


wednesday

Hola! Sitter och lyssnar på underbar musik, Leona Lewis, grymt! Väntar på att klockan ska bli 3. Då kilar jag ner te samhället, laddar på mitt fritidskort och hittar Diana på tåget mot Göteborg. Det ska bli en runda på stan hade vi planerat, I'm excited! :D Har skrivit en shoppinglista som ligger i väskan, har blivit en del på den... Pengar kommer ryka, men jag kommer inte hem tomhänt. Om allt går enligt planerna vill säga.. Äh, what the heck, jag kommer få en underbar dag med en underbar flicka! :D
Nu får jag nog ta något litet att äta och sedan pudra näsan lite. Ha en bra dag, för det har jag! 

Pictures will be up later, hopefully.

dagens låt


I'm not leaving now - Hoffmaestro & Chraa
Love everything about it!

sweet boy, I just wanna be your fantasy


2009

luxury

Ni anar inte vad vi har fått idag! Varsitt alldeles egna penselset! How sick!? Får ha det hemma och använda hur mycket man vill bara vi har med det te skolan varje hantverkslektion. Står t.o.m "Plusgymnasiet" på penslarna. Helt uunderbart!
Har haft våra första lektioner för läsåret idag, börjar komma igång så smått, känns faktiskt bra. Har otroligt soft schema, dock vet jag inte om det tillkommer lektioner längre fram, chanserna finns ju.. Men äh vafan, lev i nuet!
Bjussar på lite bilder på penselsetet och mitt schema, suck on that haha! ;)

love ya'll!

the best part of me was always you


Första tanken när jag hittade denna videon var "söt tjej, sockersöt röst".. Men nejdu, hon bjöd på en överraskning. Grym tjej! Lyssna själva så märker ni.

back on track

Yep, första skoldagen avklarad nu! Känns sjukt annorlunda att vara tillbaka.. Har blivit så van att jobba nu så skolan känns som ett avslutat kapitel typ haha, rätt avlägset med andra ord! Men, två år till ska man vara där och på vissa fronter ser jag inga som helst trivselproblem. Jag tror i princip ALLT är nytt och fräscht nu. Sprillans ny idrottshall har vi fått och massa mer! 170 nya små ettor har börjat, och harre vad kul det är att titta på alla! :D Kommer så väl ihåg hur man kände sig för ett år sedan; liten! But not anymore haha!
Nu är vi en komplett skola och den bästa! Med tanke på standarden jag har varit van vid på mina andra skolor så är jag fullkomligt bortskämd på Plus. Vilken lyx va? ;)
Enough said, ska försöka att inte pladdra på för mycket här nu känner jag, så jag avrundar med en halv outfit-bild.


Ha det grymt, imorgon kör vi igen!

must have!

Äntligen! Har letat efter höga jeansshorts hur länge som helst men inte hittat några snygga. Dock har jag nu hittat ett par dösnygga höga lädershorts. Perfekt att matcha till min bustier. Dessa ska finnas i min garderob inom några dagar, no doubt! Sedan fortsätter letandet efter jeansshortsen, men det är en annan historia nu..

bikbok - 249kr

you're on my heart just like a tattoo

Det är så fruktansvärt snyggt med tatueringar! Personliga tatueringar. Att tatuera sig t.ex. på fyllan, att tatuera något obetydligt bara för att ha tatuerat sig tycker jag är slöseri.. Det är ingen gnuggis som man kan skrubba bort i duschen utan den sitter där livet ut! En personlig tatuering på rätt ställe är det snyggaste som finns!


Betydelsen som tatueringen har för den som bär den kan vara så sjukt vackert, obeskrivligt.


next to you

maybe we're friends, maybe we're more, maybe it's just my imagination

ruta ett

Jag som hade kommit så långt. Jag hade utmanat mig själv många gånger och lyckats! Hade övervunnit det jag kämpade mot. Jag var stolt, kände verkligen att jag kunde klara allt. Klara att stå emot mina inbillningar. Men nu känns det lika omöjligt igen. Jag är tillbaks på ruta ett. Det är så otroligt mycket tankar och känslor jag har som inte gör något annat än förstör för mig. Hur kan tankar ha en sån kraftig påverkan?
Nya människor innebär spänning och nyfikenhet för mig, men samtidigt väcks min oro och osäkerhet till liv.
Min värsta fiende är mig själv. Hur besegrar man sig själv egentligen?

fashion

Nej, nu är jag riktigt uttråkad! Vill inte sova, men orkar inte vara vaken.. Ehm, det problemet löser man med att ögna igenom några sidor av Elsas mode! Goodnight peeps ♥


wednesday night

Jag och Johanna tog tag i våra liv och drog in te bion i Uddevalla, blev Inception. 2½ timmes grym rulle! Ibland visste man varken in eller ut, men det var det som gjorde filmen! Sjukt fascinerande med den mänskliga hjärnan. Inception är starkt rekommenderad!

Btw, jag är helt kär i ordet inception som betyder början. Precis vad jag behöver nu.


wanted

De här gudagåvorna ska jag bannemig ta och klicka hem så fort lönen kommer in på kontot!

från american apparel

dagens låt


dagens låt


run


Nu drar jag och mp3:n ut och springer! Gotta clear my mind a bit.


Har idag badat för första gången i år! Ja, jag vet, det går bara utför haha..! ;)


love

http://www.youtube.com/watch?v=WxSuWjkdrE0


Det absolut vackraste jag någonsin har sett! Sjukt mäktigt!


changes

Nu har jag suttit i princip hela eftermiddagen och bara fixat och trixat med diverse olika grejer på bloggen. Jag orkar inte mer idag, får fortsätta med fulländandet någon annan dag när jag får tillräckligt med tid. Jag är inte färdig än på långa vägar! :o
Vad gäller headern så är det bara en tillfällig tills dess att jag fixat en ny passande bild.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0