chocolate brown



Slängde i lite toning i håret i söndags. Såg ut som hej kom och hjälp mig innan, hade 4 ränder med olika färger i håret. Nu ser det mycket fräschare ut med en mörkt chokladbrun ton :D


från tattoologist


“The three swallows represent my family, I can watch it and think that I always have them with me. The text stands for how much I love them, I love them with every heartbeat. All my heartbeat are inspired by them .. Without them I would not be me.”
Amanda från Skövde

SO BEAUTIFUL!


sunshine


Galet vad lite sol kan göra med en, humöret skjuter i höjden så fort våren kommer! Har försökt få så mycket D-vitamin som möjligt idag. Fick lasagne te lunch och sedan kilade jag och goa brudar ner te nyöppnade Wayne's Coffee på Kungsgatan. Provade en Caffe Latte med smak av vit choklad, himmelsk! Blir lätt fler besök där. Stod ute i solen och väntade på lektionen efter det, fan vad gött det värmde. Jag som ALLTID fryser njuter varje gång jag slipper frysa ute. När jag kom te Ljungskile med bussen tog jag en omväg hem bara för att få njuta lite extra av solen, kände inte för att gå direkt hem och vara inomhus när vädret var så fint!
Och jag vet, väder är bland det tråkigaste man kan snacka om men jag kände att jag ville dela med mig av min glädje över solen!

Btw, hade SYV-samtal idag.. Jag ska följa min dröm och bli inredningsarkitekt.
Peace


talented as hell


till linda





Här har du klänningarna Linndha! ;)


nytt

Efter att ha sett bakgrundsdansarna på QX Gaygalan och detta inlägg på Fannys blogg kände jag att jag var tvungen att klicka hem ett par röda spandextights från AmApp som jag nämnde i tidigare inlägg. Dösnygga är dom och ett klockrent val för party eller utekväll! Köpte mig även den svarta ärmlösa skjortan från Carlings i helgen som är en bra combo med tightsen. Löööööve!



Kommer givetvis inte ha vit bh under, ville bara få med hålet i ryggen.


catch up

Sorry mates, men jag orkar inte ta igen allt som har hänt sedan senast i text så ni får ett axplock bilder från de senaste dagarna istället! Pusshaaj

Jag döör så snyggt hår!!

Var på VIP-bio i söndags med älskling för att fira vår 9-månadersdag lite som var i måndags. Safe House hette bion och den var grym! Ryan Reynolds var med och det är aldrig fel med lite ögongodis.. Älskling bjussade på en drink och vi hade en supermysig kväll!

My love. ♥



Vi unnade oss en himmelskt god glass i måndags kväll ;)

Efter att jag sagt hejdå ännu en gång till älsklingen på Centralen i gbg i onsdags mötte jag upp mamma för en lunch och sedan strosade jag runt i lite affärer. Inne på Weekday fick jag ett kraftigt begär av många plagg som jag nog ska knö in i min garderob framöver.. För övrigt första dagen på bokrean och jag fick den senaste boken i Elsa-serien av mamma. Min fina mamma ♥

Igår (torsdag) åkte jag ner te gbg igen och strosade runt i nordstan i 30min ungefär innan jag gjorde mamma sällskap hem på tåget. Hittade denna goa top på Vila som jag kan tänka mig att ha i garderoben. Men får änna hålla i pengarna eftersom jag ska te London, Ayia Napa och troligtvis te Rom med älskling frampå. Plus student och allt vad det innebär, pengar kommer ryka kan jag lova!


aa

Ooh, klickade precis hem ett plagg från American Apparel. You'll see when it arrives!



kanske var det tur, att jag föll så djupt, för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Bland dom skönaste just nu:

Timbuktu – Fallskärm


du förändrade allt.


feel the adrenaline

Tog svängen om Blomsterlandet och sen Torp förut med goa mamsen. Fick med mig ett mörkbrunt/bronsigt typ fat från Blomsterlandet som jag tänkte ha i mitt rum uppe i huset då jag tänker ha mycket mörka varma färger i rummet som brunt, brons osv! Åh, det kliar i fingrarna kan jag lova! På Torp besökte vi Bauhaus bl.a. för att se om jag hade turen vid min sida och se det hade jag!! :D Fanns en spegel kvar av den modellen jag ville ha och har spanat in länge nu. En 1 meter bred fyrkantig spegel med inbyggd belysning som jag tänkt ha som sminkspegel. Första gången jag såg den var den nedsatt te 499kr ist för ord. pris 995kr. Nu kostade den bara 299! HUR BRA!? Lycklig Sarah!!

Tänkte mest inflika om dagens händelser och nämna att uppdateringen förmodligen kommer ligga på noll nu de närmaste dagarna. Får i princip tillägna varje ledig sekund te projektarbetesrapporten. Yeey! Men fy faan vad gött det kommer vara på fredag när den är klar och inlämnad, bästa känslan!

PEACE ♥


stuff I crave

299kr Carlings


Le Specs 398kr Stayhard.se

my love


4 dagar kvar. ♥


galen av längtan är jag

Nyduschad ska jag nu somna i min nybäddade säng. Svårslagen känsla!
Godnatt. ♥


forever ain't enough

Thinkin' back,
to the feeling that I had when I first saw your face,
I knew that it was you


You can never get enough. It's Friday, I'm in love




the real housewife of Ljungskile? näe, inte riktigt va

Tog fram hemmafrun i mig förut och röjde upp bland all disk i köket. Inte alltid det roligaste men med lite musik som sällskap och vetskapen om att det blir fint efteråt fick mig lite mer motiverad :)


before - orkanen aka. familjen Eriksson

after - lite bättre, förutom disken som står på tork


inspiration!




(Fina Abra fick sitta modell för mig idag)
Inte världens bästa bilder, men detta är vad vi fick lära oss på hantverkslektionen idag. Så himla kul att lära sig lite nya grejer! Samtidigt får man inspiration och idéer te håruppsättningar när man lär sig nya tekniker. Åh, det änna kliar i fingarna nu! :D "S-vågorna" på första bilden är lite trixiga att få bra (därför dom ser förjävliga ut på bilden), man får helt enkelt öva och öva, men dom andra två teknikerna är inte komplicerade på något sätt, men ändå fräcka och effektfulla! Jag orkar inte förklara hur man går tillväga just nu då jag strax ska dejta kudden men jag lägger ut en tutorial inom snar framtid.
Puss på er!


lazy motherf**ker

Pratade i telefon med min pojk för en stund sedan. Älskar hans röst, hans skratt, hela han! Är obeskrivligt glad över att han finns i mitt liv! Mitt hjärta ♥
Fint med lite kärlek såhär en måndagskväll. Nu får jag tvinga mig själv in i duschen trots att jag egentligen inte orkar resa mig ur soffan. Herre, hur ska detta gå? Ibland blir jag rädd för mig själv och min lathet hehe. Fast det finns inte mycket som slår känslan av att lägga sig nyduschad.. Nä, nu stänger jag ner här och önskar er en god natt!


I wanna dance with somebody

Har precis slängt i mig två knäckemackor med leverpastej och ett glas mjölk. Ska skynda iväg te våra småbarnsdanser strax. Var mest det jag ville säga.. PEACE ♥

finns inga bekymmer




like a fool, I've trusted you


strong enough



''Giving up doesn't always mean you're weak, it just means you're strong enough to let go.''


C.C

SÅ JÄVLA VACKER.






thursday


Åkte in te stan med mamma i förmiddags för att kolla på kakel och klinker te badrummen uppe i huset. Åkte runt te 4 olika ställen och herre vad snygga grejer det finns! Och då snackar vi kakel, haha! Det är något man inte tänker på så mycket men man behöver inte göra så mycket för att få ett snyggt badrum! Bilden nedan visar hur jag SKA ha mitt och Andreas badrum (syftar på kaklet), det är verkligen SÅ snyggt!
Sedan tog vi en tur ut te Torp. KappAhl hade bra erbjudanden på BHar och trosor. Alla BHar 99kr/st och vid köp av en BH från ett visst märke fick man en trosa från samma märke för halva priset. Så mamma köpte på sig lite nya underkläder och jag fick med mig ett set. Jag slängde även ut 150kr på en ASGO stickad tröja som jag spanat in länge! Tänkte att vafan, jag kommer ångra mig annars, så jag slog te. Rea och allt, can't resist! Den är ful-snygg på något konstigt vänster, men det var kärlek vid första ögonkastet ;)
Nog tjatat, nu ska jag släcka sänglampan och vänta på John Blund. Peace!







RSS 2.0