nya godsaker

Sorry for my bad update, har helt enkelt inte tagit mig tiden att skriva här!
Har precis slängt i mig lite tacoköttfärs, ris och majs. Laddar för ett gympass med bästavän! Vi hade gyminstruktion igår och nu är jag SÅ pepp på att börja på riktigt!
Eftersom jag var i London i förra veckan med min underbara klass tänkte jag slänga upp lite bilder på mina köp därifrån. Sjukt mycket roligare att ha kläder från London än från Gina Tricot, H&M m.m!
New in:

min to die for balskor från Primark

röda Converse från Size

röd bikini från River Island (askass bild som ni ser)

virkat linne från Zara

transparent top från Forever21


kavaj från Zara (sjukt bra köp!)


leggings med animal prints från Primark


shorts från Zara


underkläder från Primark (te vänster en nudefärgad bh som man klistrar på tuttarna)

smycken från River Island


tandkräm från Superdrug och nagellack från River Island

+ Converse, t-shirts, skjorta och godis te Henke!


my feelings for you

Ytterligare några bilder från promenixen idag, riktigt njuter när jag kollar på dom! Är redo för sol, värme och jacklösa dagar nu!
Imorgon blir det förändring, jag och bästavän ska skaffa oss varsitt 3-månaders gymkort och börja bränna celluliter och bygga lite muskler istället. Riktigt taggad!!
Fick bokat mig en ny tid för ifyllnad av tatueringen idag också, så på onsdag smäller det igen. Gött att få det gjort känner jag!
Livet leker och jag har många saker att se fram emot dom närmaste månaderna!
Godnatt folks.

sunny day

Varit ute på promenad med älsklingen idag, solen värmde såå gött kan jag lova! Köpte med oss lite donuts och sånt och satte oss vid havet och mös. Blåste inte alls mycket där och vi lapade i oss så mycket D-vitamin som möjligt. Henke hade med sig sin nya GoProkamera som vi tog lite bilder och filmer med :)
Han åkte hem för 40min sen ungefär och jag ska nu ta något att äta och blanda en shake och sedan bär det av bort te dansen och ungarna. Bra måndag!!
Hörs sen, PEACE and LOVE ♥

I love you


Sitter här medan min fina pojke packar upp sin 40kg tunga resväska. Sjuukt underbart att få ha honom hemma igen!! mmm, loove! ♥


sleepless

Ligger i sängen i min ensamhet och kan inte somna om. Äter en banan för att stilla hungern och hoppas att den ska hjälpa mig att somna igen! Låg och drog mig te 11 ungefär igår morse så antar att jag redan är utvilad, men vafan ska man göra kl. 4 liksom!? Vill bara att tiden ska gå fort nu så det blir kväll och jag får träffa älsklingen igen!! Åh, vad underbart! Får stå ut några timmar te bara..
Godnatt eller godmorgon eller vad man nu ska säga..! ;)


It's not enough to say that I miss you


when you feel the fire takin' over

dålig bild, jag vet.
Sitter och målar naglarna lite. Dom är förjävliga rent ut sagt så jag klarar knappt av att se på dom! Har inte haft långa naglar sedan i somras! Beror med all säkerhet på hur jag har mått sedan dess också, har ju inte varit på topp direkt. Hur gärna jag än vill så kan jag heller inte sluta riva sönder naglarna, inte konstigt att dom inte blir långa liksom. Jag säger te mig själv gång på gång att jag ska sluta med det men det funkar inte riktigt.. Undrar när det ska vända :)
Idag kör jag iallafall på vitt stärkande lack först och sedan lite bronsfärgade prickar som dekoration :) Kul med lite nytt och annorlunda ibland!
Btw, min älskling kommer hem imorgon kväll!!!!! S å  j ä v l a  g ö t t !
Hoppas ni alla har en grym fredag, det tänker jag ha iallafall. It's friday and I'm in love!

zero inspiration

Har typ ingenting nytt att komma med just nu, därför blev det heller inget inlägg igår. Vissa dagar bara man sprutar ur sig inlägg om allt möjligt och vissa dagar står det verkligen helt still. Ni får ursäkta mina sådana dagar men jag är 99% säker på att ni också har sådana dagar!
Ville mest bara säga det. Plus att jag stör mig mycket på reklamen som Bloglovin' jämt har längst upp på sidan och när man rör muspekaren över annonsen blir den större och bara i vägen! Blä på det.
Hajdoo!


secret


Har fått med mig min bästa vän på en grym grej, men jag avslöjar inte vad ännu!


you

When you walk into a room, you’re all I see. Everything else is a blur, all out of focus.


only you and I

Nu kryper jag te kojs i min nybäddade säng och laddar för en 2 timmar lång skoldag imorgon, helt okej start på veckan tycker jag!
Goodnight!

P.S Jag saknar min pojk!! :(  D.S


samma gamla visa men vet inte vad det är för låt


Sitter här med min banan-chokladshake och softar. Den innehåller mycket kolhydrater bland annat och hjälper en att gå upp i vikt och muskelmassa. I början hade den en konstig eftersmak men nu har jag vant mig vid den och tycker den är riktigt god :D Om den ska fylla sin funktion tänkte jag köra lite styrka med hantlar och annat nu.
Peace!


tacofriday


I fredags serverades det tacos te lunch i skolan och fina Elvira ville föreviga detta på bild.


I'll die for you




weheartit.com


om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt


Invigde nyss min nya mugg från IKEA. Gjorde lite hemmagjord caffe latte. Värmde mjölk och hällde i lite bryggkaffe plus lite farinsocker. Inget större men var inte sugen på bara kaffe.
Var på IKEA med finaste mamma igår, såå mysigt! Mycket roligare att gå omkring och kolla där nu när man har anledning te att kolla, vi ska ju ha lite grejer te nya huset! Vi provsatt lite soffor och jag föll direkt för en underbart mjuk soffa. Låter ganska sjukt men det var love at first sight ;) Den fanns i brun klädsel som dock var lite dyrare men vi får se om den kommer stå uppe i huset om några månader. Vi kollade också på lite badrumsmöbler som vi ska köpa därifrån, även dom bruna (märks det att jag gillar brunt eller? haha). Efter att ha virrat omkring på övervåningen ett bra tag begav vi oss ner te undervåningen och plockade på oss lite bra att ha saker vilket resulterade i att jag fick med mig två muggar (bilden) och lite ljus med doft av choklad och kanelbullar bl.a. mums!

Nu ska jag försöka plugga undan lite uppgifter innan jag beger mig te dansen. Pepp på dans idag faktiskt, så gött att röra på sig!
Peace.


first of March




Första mars bjussar på strålande solsken och jag klagar då inte! Även fast jag älskar sommaren och värmen så har våren alltid varit min favoritårstid, dels för att jag fyller år på våren men främst för att jag alltid har älskat den där goa vårsolen, fågelkvittret och doften av vår. Hela känslan av vår! Varje gång våren kommer tänker jag tillbaka på när jag var liten och när jag fick de där vårkänslorna, då visste jag att min födelsedag inte var långt borta.
Är och kommer alltid vara ett vårbarn!


RSS 2.0