18.59



Var uppe hos min gos Hanna för en stund sedan och provade "testkjolen" te kjolen jag ska ha på mig på deras modevisning i april. Den passade perfekt och det var kul att se henne igen!
Nu ska jag strax ta tag i min packning, gött att få det gjort nu så kan jag duscha och ta det lugnt ikväll med popcorn och förhoppningsvis någon bra film. Blir inte så sen läggning för vi ska åka typ senast 7.30 imorgon bitti, huamej! Men jag är faktiskt sugen på fjällen i år så det är inga problem! ;)
Peace out my friends!


26 februari

Sitter här och känner mig som en prinsessa. Har två grymmestylister runt mig som piffar upp mig. Kan ju inte klaga direkt! ;)

news





Var på Torp igår med mina kära föräldrar och fick införskaffat mig ett nytt underställ och skidsockar. Ska ju te fjällen på lördag så det var right on time!
Idag innan skolan kilade jag te Lindex i stan och haffade mig några trosor och fyndade en bh för 50 spänn. Trosorna var det 3 för 2 - erbjudande på så där tjänade jag in 60 spänn. Efter skolan kikade jag in på Kicks för att införskaffa mig en ny mascara och ögonbrynsskugga. Det blev den vattenfasta Falsies-mascaran från Maybelline och en mörkbrun (blixten gör att den ser ljusbrun ut) matt ögonskugga från IsaDora. Fungerar alldeles utmärkt som brynskugga så där slog jag två flugor i en smäll! ;) Priset var 145kr respektive 89kr.
Fick in en del av lönen på kontot idag också men dom går direkt te sparkontot! Mycket pengar som kommer ryka i vår och sommar, hua! But hey, I'm living life and I'm lovin life!


todays




Noppade ögonbrynen extra mycket igår och idag fyllde jag i dom med brun ögonskugga (funkar bra om man inte har brynpenna/färg). Välformade och jämna ifyllda ögonbryn ger ett piggare uttryck!

Har ett kraftigt shoppingsug så om det går tänkte jag ta mig en tur te Överby. Har fjäskat lite för brorsan så han kan följa med mig som sällskap, hoppas han nappar på det! Men först upp te huset och hjälpa min kära far att bära grejer. Mår jävligt bra just nu, It's friday and I'm in love!!

Goaste låten just nu: Norlie & KKV – Tröjan du hatar


oohyeah!

I'm going back to LONDON 19-22 march!!





den där blicken du ger mig




me today. styled by Erica, awesome girl!


I kind of like it

saknar mina favoritskor och jeans! Te våren/sommarn ska jag ha fatt i några liknande!
bild från 2009

2012 wishes









Nu jävlar...


...mina vänner ska jag ta tag i mitt liv och börja resan mot att må lite bättre. Har för den tusende gången sagt te mig själv att börja röra på mig mer och äta mer. Större delen av 2011 har jag gått ner i vikt igen och har inte varit något vidare nöjd med hur jag sett ut. För ett år sedan var jag uppe i min drömvikt, 65kg, och kände mig helt ärligt snygg för en gångs skull! Jag hade fina kurvor och såg sund ut. Enda saken jag kan klaga lite på var att jag inte var aktiv då heller, men det brydde jag mig inte om, för jag var nöjd med min kropp.
Jag har sagt det te mig själv så många gånger men nu F-A-A-N ska jag göra det! Next up: promenad och joggingtur i solen och sedan styrkeövningar. Och självklart äta massor!
Peace out!


bild från julafton 2010, nöjd med min kropp!


movietime



Laddar upp med popcorn och kryper under gosefilten i soffan framför denna rullen, precis vad jag behöver!
G'night!


I LOVE YOU





my feelings for you


Fy F-A-A-N vad tungt det har varit sedan igår kväll! Åkte ifrån min favorit som jag inte kommer få träffa på 2 månader.. Grinar nästan när jag skriver det. Tycker inte det borde finnas några tårar kvar men otroligt nog gör det det.. Att åka ifrån honom var bland det värsta jag har varit med om. Försöker tänka att 2 månader inte är så lång tid och kommer gå fort men jag vill bara att han ska komma hem igen. Kommer bli riktigt jävla tufft att vara utan han men jag längtar så in i norden te den 11 mars och när jag får se honom irl. Tänker krama och pussa på han i flera timmar och aldrig släppa taget. Åh, den känslan får hålla mig levande tills dess! Tur att vi kan snacka och se varandra via Skype och mobilen, hade inte överlevt annars. Kanske inte så kul för er att veta allt detta men det är sjukt hur mycket en människa kan betyda för en och jag älskar Henke mer än något!


2012 wishes









release me and open my eyes

Ansiktsprodukter från Maria Åkerberg

Face refining lotion 165kr och Serum moist 225kr

Elsas värld pocketbok 79kr

 

Orkar inte vända på bilderna men ni ser nog ändå ;) Nu blire duschen och sen börja läsa Elsas värld innan jag sussar. Godnatt!

 

 


wednesday

 

Sitter här på jobbet och knappar in massa siffror och har solen skinandes i ögonen. Känns som att jag kan somna närsomhelst, blää! Med massa kaffe, tuggummi, sockerbitar och p3 i örat hoppas jag att jag håller mig vaken de tre timmarna som återstår av jobbdagen. Efter det blir det Åhléns och sen en sväng te Torp med mamma. Tänkte förhoppingsvis införskaffa en guldklocka som jag har spanat in ett tag nu!
Imorgon är det jourdag på jobbet = 08.00 te 12.30 och dubbel timpeng, gööett! Sedan beger vi Erikssonare oss ner te Götlabörg för att käka på restaurang med Henkes familj, very mycket mys. :)
På fredag blir det middag hos farmor där faster och mina små kusiner och dom är. Inte träffat dom på över ett halvår nu så det kommer bli kul! Efter det tar jag bilen ner te Henke och spenderar helgen där. Sista gången jag ser han på 2 månader så ska ta vara på varje timme med han!

Nu ska jag fortsätta knappa in siffror.. Peace out!


life isn't about finding yourself. life is about creating yourself


Hi guys! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett bra tag nu! Man hinner liksom inte med eller kommer för sig att slänga in ett inlägg. Har även fått rageutbrott på min dator/vårt internet/blogg.se för att jag inte har kunnat ladda upp bilder på bloggen, därav denna bloggtorka. Har ju hänt massa saker sedan sist men blogginlägg utan bilder funkar ju helt enkelt inte.
I stället för att sitta och skriva ner allt jag har gjort det senaste ber jag till gudarna att det funkar att ladda upp bilder nu. Bjussar här på en bildkavalkad! Imorgon + torsdag jobb = katsching!
Natti!











RSS 2.0