wildfire


Denna lilla godbiten inhandlades i eftermiddags! Har uppgraderat mig med andra ord. Får se hur det går med denna då jag inte är ett fan av touchmobiler just när man ska smsa och sånt. Men jag får la inte skriva så snabbt helt enkelt ;)

Förövrigt har helgen varit underbart bra! Fredagen bestod av krogbesök med älsklingen och Emil. Gott humör och en riktigt go kväll. Perfect!
På lördagen vaknade jag upp bredvid älsklingen, finns inget bättre! ♥ Slappade hos han halva dagen innan vi drog upp hit. Kollade på Crazy stupid love med la familia på kvällen. Underbar film :)
Idag blev det en lång sovmorgon och sedan åkte jag och älskling te Torp och köpte mobilen och lite mat.
Nu ska jag snart sova och ladda om inför sista veckan innan LOV!


back in the days

Framkallade massa bilder för ett bra tag sedan och tog äntligen tag i det och satte upp ett urval av alla bilder! Varje bild har ett minne bakom och representerar bitar av mitt liv de senaste åren. Kommer säkerligen sätta upp ännu fler bilder men såhär ser det ut nu!
Nu ska jag nog ta ett svep med dammsugaren i mitt rum sen duscha och fixa iordning mig innan jag drar ner te Göteborg och där blir det nog en chillkväll på krogen!
Ha en go fredag!

jag saknar ibland och jag längtar iblandFina Elvira fixade te en uppsättning på mig idag! Hon satte upp håret i en tofs. Gjorde massa flätor utav håret i tofsen och drog ut dom lite så dom blev "slarviga". Sedan fäste hon dom runt en "korv" och voilá! ;)


sudda bort bad minded tjommar
friday


let go
yesterday - tuesday
stickad tröja - vila clothes (köpt på Livingroom i Uddevalla)


todays - from h&m


RSS 2.0