I'm soaked in your love

Min Beyoncéspellista har gått på repeat i en hel vecka. Perfekt pluggmusik. Man känner igen låtarna och kan sjunga med samtidigt som man kan ignorera den och fokusera på plugget. Jag pluggar helst med musik i bakgrunden, gillar inte när det är helt tyst, blir ännu tråkigare att plugga då ju! Musiken är en slags belöning för mig. No music, no life!

Lyssna på den här: beyoncé


pluggmode on!!


forever young


mondayKör på en lite mer somrig stil idag. Te det har jag mitt nya läppstift från M.A.C med färgen Creme D Nude om jag inte har fel :)


prom, may 18th


we belong togethermore classy, not trashy


Denna übergulliga klänning för 499 kr från bubbleroom.se skulle jag definitivt kunna se hängandes i min garderob! Det är faktiskt 100 gånger snyggare med en klassisk skärning istället för den vanliga urringningen som vissa går till överdrift med. Man vill liksom inte se halva tuttarna på tjejer, då är det mycket snyggare och lite mystiskt att inte ha en så avslöjande ringning! Thumbs up för klassisk och lagom ringning!

Har förövrigt haft en riktigt go helg med min finaste ♥ Vi har mestadels pluggat, men det gjorde gott!
PEACE OUT


tro på vad du kan prestera


Ibland låter det faktiskt vettigt.

vi höll om varann och sa, i natt så är det du och jag


Pluggar för fulla muggar tillsammans med älsklingen. Mycket roligare när man har någon att prata med kan jag konstatera! :)
PEACE


simply the best


så jäkla sköna bilder!!
Now: time to hit the shower ;)

gimme that

Tror bestämt att John Blund har gömt sig för tillfället för jag kan då fan inte somna! Sitter här med en kopp varm mjölk och håller alla tummar jag har för att jag får falla in i drömmarnas värld snart. Under tiden har jag gått och förälskat mig i en läppstiftnyans som jag bara.måste.ha!

FUCK vad snyggt


once you go black you never go back


Yepp, klippte mig och slängde i ny färg i svallet häromdagen så nu är jag nästan svarthårig igen. Men jag är nöjd, jag trivs bäst i mörkt mörkt hår och det passar bäst te min balklänning. Sen är det ju urläckert att vara riktigt mörkhårig och solbränd... Mums!
Kolla här, hur snyggt är det inte med brun hy, mörkt hår och ljusa läppar? GORGEOUS!

bild från johannaeo.se


lord curious


Dessa är just nu på väg hem te mig. Niiice!


fototapeter.. how cool!?


nightstandtable


I'm in love! From PB Home.


fjärde maj

Sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta om 10min. Drog hit vid kvart över ett ungefär efter att jag skrivit nationella i engelska b. Det tog 1h att skriva och det kändes bra så jag är nöjd!
Var ju och handlade mat igår så nu finns det massa gott hemma och jag bara längtar hem så jag kan äääta!
Helgens planer: ikväll ska mamma hjälpa mig att skriva cv och annars ska jag bara mysa med familjen tänkte jag :) Imorgon kommer Henke upp och stannar te på söndag. Vet inte vad vi ska göra men jag är glad bara jag får vara med han!
Idag fyller Henkes pappa Per år så jag slänger in ett litet grattis här! :)
Kram på er


give me the strength I need

Var med min fina mamma på torp förut. Förutom att vi handlade mat hittade hon sig en somrig klänning och en tröja och jag en sjal och väska te balen. Så nu är baloutfiten nästan komplett förutom smycken som är kvar :) Den närmar sig med stormsteg, bara 2 veckor kvar imorgon!

Annars då? Jaa, jag försöker hinna med allt som ska göras nu den sista tiden fram te Dagen med stort D. 12år i skolan börjar ta ut sin rätt och har gjort det i princip hela 3an. Jag har blivit för slapp med skolan vilket jag ogillar ganska mycket. Har aldrig varit sån förut och det är heller inte sån jag är, men jag får la helt enkelt acceptera att jag inte kan ge 110% hela tiden..
Utöver skolan behöver jag ringa och boka klipptid och tid för nagelförlängning innan balen, skriva cv och skicka ut, ta reda på vad jag ska göra efter studenten, sköta om mig själv och mycket mer.
En sak är jag dock säker på: jag måste njuta mer av min vardag som den är nu, njuta av skolan och tiden fram te studenten, njuta av att få vara med alla mina goa stylistbrudar och den finaste stylistläraren! Fan vad jag kommer sakna alla sen!

Känns som att jag babblar på om massa crap men jag tänkte sluta nu. Blir nog strax sängen för att ladda upp inför nationellt prov i engelska b imorgon 12.50-14.40. Kommer gå galant, engelska är min starka sida!
PEACE OUT


RSS 2.0