love is the light scaring darkness away


svarta sarah

Förlåt för kassa bilder och för mina skelande ögon i mitten haha!! Testade iaf nya skuggan och såhär blev resultatet, helt okej ändå, får se hur länge sen håller sig fin nu bara :)
Min mage kurrar som bara den nu så ska springa iväg och laga lite käk!
 
(skuggan är från wet n wild i nyansen "panther" btw)

we can make the world stop

Hej alla godingar!
Sitter här med min stoora tekopp (som Henke kallar för soppskålen) innehållande tesorten "mammas mirakel" från Kahl's. Sjukt gott! Fick koppen av busungarna Linda och Therese typ förrförra julen kanske? Kommer inte riktigt ihåg när.
Vaknade av att Henke ringde och väckte mig imorse, hade lite ont i halsen och täppt i näsan så hoppas jag inte åker på någon förkylning nu! Har sluppit det i höst/vinter, peppar peppar!!
 
Sugen på att testa en ny svart ögonskugga jag köpte på Ullared och samtidigt se om jag kan lyckas med en snygg sotning att ha som alternativ makeup te fest eller så. Får nog bli så, har ändå inget annat för mig just nu!
Hörs senare!
 

makeup-junkie

Denna foundation har jag läst mycket bra om så tänkte gå te Estée Lauder på Åhléns i gbg och prova ut rätt nyans och be att få testa hur den är på, om den verkligen är så bra som det sägs! Passar bra då jag ska med Henke te hans gym ikväll för man får tydligen ta med en kompis gratis på fredagar (i detta fallet är jag kompisen). Lär bli svettigt så ska se om foundationen håller bra trots det.
 
Blir te att börja med ansökan te HDK imorgon när Henke ändå ska plugga en stund. På söndag blir det förhoppningsvis Ullared med fis-linda!! ;)
 
Hoppas er helg blir bra och kom ihåg: it's friday I'm in love!! Puss
 

winter wonderland

Åh det är så himla fint ute just nu!
 

RSS 2.0