liten sneak peek på morgondagens outfit




monday


Första dagen i skolan efter lovet började riktigt bra. Volleybollturnering 10-12 där vår klass kom 2a. Det är fanimej inte dåligt för att vara HV09 haha! Grymt jobbat av alla goa töser!
Efter det gick jag upp te körskolan för att försöka beta av den där jämrans Fas B. På försök nummer två idag klarade jag den äntligen, skönt somfan! Hade tid över och tänkte att det är lika bra att passa på att göra Fas C på en gång så jag vet ungefär vilka frågor jag ska plugga på om jag fick underkänt. Men se det behövdes inte, fick nämligen godkänt på den fasen på första försöket. Förvånad men glad och lättad vart jag! Nu är det bara Fas Fordon och Fas Repetition kvar.
Tog 15.35 bussen hem och laddade inför danslektionen med barnen. Väl där repeterade vi dansen de har lärt sig tidigare om och om igen. Det är inte lätt att få allting bra, att få alla synkade, få dom att lyssna på musiken och att få alla att göra stegen rätt. Men efter en grundlig genomgång av stegen blev det mycket bättre och det var jättekul att se! De fick också lära sig några nya steg och det tror jag att dom tyckte var roligt. :)

Tänkte släcka lampan strax, imorgon väntar en vanlig skoldag och dubbla körlektioner efter det. Godnatt!


lips like licorice, tongue like candy




Nyinskaffat läppstift från IsaDoras kollektion Fanciful. Färgen är nr 54 Lilac Tulle.
Kampanjerbjudande: 99kr på Kicks just nu.


för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


Snoriga armar och en randig kind
Glömmer aldrig bort min tonårssynd



äntligen på väg


Denna låten skriker VÅR! Fyfan vad jag vill ha den underbara årstiden nu nu nu.
Jag tror inte jag är ensam om det eller hur?


craving


Såg denna snygga från Monki på en blogg nyss och jag bara måste ner te gbg för att prova den! NU!


freezin'


Är så sjukt jävla frusen så nu tänkte jag värma mig med tända ljus och min volume master. Musiken är självklart redan på! Får se vad som händer ikväll, har planer men detta jävla väglaget sätter käppar i hjulet! Något irriterande. Får la bli ytterligare en hederlig myskväll hemma annars..


so, it's up to you now


Musiken är på, jag sjunger med som vanligt medan jag väntar på att få skölja ur hårfärgen. Hoppas hoppas hoppas innerligt att detta blir bra nu! Ska kika på lite resor de sista minutrarna av väntan tänkte jag. Ciao!


friday night


Eftersom mami fick ett litet utbrott på mig nyss får jag sätta i hårfärgen utan hennes hjälp. Hon är allt bra snäll ibland. Får se hur detta går, aldrig färgat håret på mig själv förut. Vill ju inte att det blir dåligt resultat, men kanske som tur är ska jag bara klicka i lite färg på ett parti under luggen (som inte kom med sist gång ;)) så det syns inte så mycket när jag har utsläppt.
Ha en fin fredagskväll!

braceface!


Yes, tandläkarbesöket imorse fick ett annat avslut än planerat. Istället för att jag därifrån utan piggar och gummisnodd i käften gick jag därifrån med en räls rikare. Lika bra att sätta i en tandställning idag tyckte tandläkarn för att en tand som blivit sned inte kunde flytta tillbaka av sig själv. Jag tycker inte att det är så fruktansvärt fult faktiskt. Fast jag har nog tur, jag är inte en av dom som har en räls som täcker typ hela munnen!
Det gör gött ont i tänderna nu, spänner som bare den vilket gör att jag inte kan bita eller tugga. Hoppas det går över fort, för är det något jag hatar så är det att inte kunna äta riktigt. So now I'm gonna stick with this brace for 3-6 months, men tiden går fort!


ge mig kläderna, håret och brännan!




It's a beautiful day, don't let it get away


Gick ner te bussen vid ett-tiden i solbrillorna för första gången i år, kan inte säga annat än att jag njöt av solen!
Var på körskolan runt 14 och gjorde Fas A igen, denna gången blev jag godkänd! Nu är det bara att beta av de andra faserna fort som attan så körläraren kan boka halkbanan och det. Vid 15 vart det körlektion med Tommi och det gick galant. Han tyckte jag körde jättebra och lugnt. Planerade lite hur många lektioner jag skulle behöva och han sa omkring 12-13st, vilket betyder att jag kanske inte ens behöver betala någon lektion själv. Rätt lyxigt enligt mig, får nästan hela körkortet betalat med hjälp av stipendiet och farmor. :)
Efter det övningskörde jag ner te IKEA med mami♥, efterlängtad tripp! Inhandlade en klädställning, galgar och ljus. Klädställningen står uppställd nu men ni får se bilder senare för jag måste rensa rummet och ta bort en tvbänk för att den ska få plats riktigt. Stay tuned så får ni snart bilder på hela kalaset! 
Imorgon är det körlektion igen och jag hoppas kunna klara Fas B också. Resten av kvällen ser ut såhär:
♦ teoriplugg
♦ lägga i ordning kläder
♦ duscha
♦ sova!


wonder



Köpte denna på apoteket när jag och Hanna var på Överby i måndags. Den är magisk! Mina läppar har det senaste varit åt helvete, torra och äckligt fnasiga. Har haft läppbalsam från h&m och Hawaiian Tropic innan men dom hjälpte inte så värst mycket.. Mami såg denna i en annons och sa te mig att jag skulle prova den. Och det ångrar jag inte att jag gjorde! Mina läppar är inte ett dugg torra längre, mjuka som bare den. ;) Har även haft ett torrt parti precis på nersidan av underläppen som har gjort att den har sett svullen ut där, inte snyggt, men det syns inget av det nu och läppen har sin normala storlek igen. För 65kr kan jag säga att jag är mer än nöjd!


nytt i garderoben





poncho - h&m
solbrillor - ginatricot
vit tenniströja - h&m
svart kofta - h&m
allt som allt cirka 780kr, det svider i plånkan men nöjd är jag!


once you go black you never go back




Låg ett mjukt paket från asos på köksbordet när jag kom hem för en stund sedan. Gissa om jag hoppade av glädje, har väntat i över en vecka på denna underbara skapelse! Höll tummarna hårt för att den skulle passa och den sitter nästan som en smäck! Bara det att banden i ryggen sitter ytterst lite löst men det kan man ju fixa.
Jag är lycklig!!


ge mig... typ allt!


ginatricot


er önskan är min lag


Nu får ni ge mig lite hjälp och inspiration. Vad skulle ni vilja läsa/se här i bloggen? Är det något ni vill ha mer av? Behöver höra vad som är bra och dåligt, så kom igen nu och lämna in lite önskemål!




favorit i repris




Nu drar jag och brorsan in te stan för lite bowling. Gonna spend some qualitytime with my brothaa. Ciao!


and you can tell everybody


Provar Lumene torvmask för första gången, får se sen om jag märker någon skillnad.
Snygg på är den iallafall, no doubt!


hurricane




Detta är vad jag ägnade 1,5h åt av hantverkslektionen idag. Temat var crazy och hög uppsättning. Älskar när man får skapa fritt och slipper hålla sig inom vissa ramar. Då minsann flödar fantasin..


LOV!

Friday I'm in love spelas i högtalarna och jag latar mig medan jag sitter och kollar på brorsan som sliter med att montera ihop sina nya IKEA-möbler. Inte helt fel med lov!! :D


dagens



Körde på min blåa sammetstunika från åhléns och en enkel makeup med eyeliner idag.


Time is only wasting so why wait for eventually?


Har återupptäckt ljuva Alicia Keys album The element of freedom. Det håller mig gott sällskap här i soffan bland allt pluggande. Jag mår trots det sistnämnda bra för tillfället, är glad över livet! Det var alltför längesedan jag hade den känslan sist..


There's nothing you can't do.


the picture speaks for itself


waiting


Väntar spänt på mitt paket som ska komma inom några dagar. Beställde ett skitsnyggt plagg i lördags.
Stay tuned. To be continued..


dienstag tuesday tisdag


Då vart första körlektionen avklarad! Känner mig lättad. Det var en del nytt att hålla koll på. Har aldrig kört någon annan bil än vår Saab vilket gör att jag blir väldigt van vid den. Körskolans bil var nyare, den såg inte likadan ut invändigt, växlarna var annorlunda och framförallt reglagen! Behövde knappt nudda gasen eller bromsen kändes det som, den reagerade direkt jämfört med Saaben. Kommer nog vänja mig vid det rätt snart, nästa lektion är redan imorgon. Det är bara att tuta och köra! ;D
Godnatt.


your words in my memory





weheartit


inspiration


weheartit


DJ turn it up It's about damn time to live it up


Måndag: plugga, dans, tillfriskna!!
Tisdag: skola, plugg, första körlektionen (excited!)
Onsdag: skola, sminka inför konsert, teorilektion, körlektion, vara med stylistbrudarna (?)
Torsdag: skola, 2 läxförhör/prov, dans
Fredag: skola, hålla i idrottslektion, LOV!!

Tagga sista veckan innan lov!!


put your troubles aside and start living


me and my funny hoop.
Följde med mami te Torp igår (fredags) och hittade det jag skulle ha. Inne i leksaksaffären! Inte alltför ofta man är därinne men jag fyndade min rockring för 69 spänn. Har tänkt på att köpa en ett tag med syfte att bli lite mer rörlig, framförallt i midjan/höfterna. Får se om att rocka ringen hjälper eller om jag är helt fel ute..
Invigde också min fasters gamla tröja idag som ni ser på bilderna. Den är hur go som helst och Aqua Limone-trycket tycker jag faktiskt är riktigt snyggt!
Nu tänkte jag krypa te kojs, imorgon är det kalas här för min bror och ena kusinbarnet. Kommer bjudas på massa gottgott och jag vet ju vem som kommer äta mest tårta av alla... He he!


och vi sa vi blir aldrig som dom från stan


Såg nyss Oskar Linnros i programmet De kallar oss artister och det slog mig vilken skön kille han verkar vara. Att trots allt som hänt 2010 så står han ändå med fötterna på jorden. De frågade om det var lätt att tappa bort sig själv när man blir så känd så fort och han svarade att han hade nog tappat bort sig själv om det inte vore för vänner och de personer som han jobbat med innan 2010, innan han fick sitt stora genombrott. Han menade att de personerna kände honom innan och skulle inte tycka annorlunda om eller bete sig annorlunda mot honom bara för att han blivit en uppmärksammad artist.
Det märks att han egentligen bara är en vanlig grabb, på hur han uttrycker sig och på sitt sätt att vara. Och för att inte tala om stilen! Så himla go stil, han verkar inte vara rädd för att vara sig själv. Han är en sådan där unik och lite udda människa som gör och ser ut lite som han själv vill utan att tänka på hur andra ska se på honom. Just en sådan person som jag skulle vilja vara. Våga stå för sitt sätt att vara även om det kanske skiljer sig från alla andras.
Jag har inte riktigt tänkt på det tidigare men efter det programmet insåg jag att det speglas i hans musik. Han skriver det han vill skriva och det är inte ett dugg avancerat. Det är enkla svenska ord som handlar om livet och vardagen. Lite udda texter som ändå blir så bra och betydande!
Känns som att jag, efter det programmet, förstår mig på han bättre nu. Nu har man en bild av hur han är som människa, och inte bara som en populär artist.


asos.com


sjukligt snygg. jag avlider!

Nu blev det som det blev, jag accepterar det faktum att ingen är perfekt


Sitter bänkad framför tvn och väntar på dokumentären om Petter som börjar strax. Håller tummarna för att den är något att ha! Efter det blir det läggdags, börjar bli sjuk så ingen gympa för mig imorgon vilket innebär att jag börjar 12. Jag klagar inte ;)



summer feeling

För att kompensera detta rent förjävliga skitväder slänger jag in två bikinis som jag gärna bär i sommar!



båda från h&m

monday/tuesday


Får uppdatera er om allt mysigt som hänt det senaste dygnet. Praktik i måndags som vanligt, väldigt lugnt denna gången dock. Chefen på semester och dom faktorerna gjorde att jag fick lära mig och stå i kassan. Skitkul! Har alltid som liten gillat att leka med pengar och kassapparater så det spelar nog in en del. ;) Härligt med lite variation, har bara fått städa, plocka undan, flyttat och packat upp varor annars. Woho!
Anyways, hoppade på tåget efter 5 som vanligt och slog mig ner bredvid fina Elvira. Åkte med henne in te Uddevalla och drog sedan te hennes lägenhet för att dumpa tjocka väskan och byta om. Sedan vidare te Harrys där allt som allt 9 underbara stylistbrudar käkade otroligt gott och sedan blev det bio. The Tourist rullade och jag kan säga meddetsamma att den m å s t e ni se! Grym somfan. :D
Efter det blev det hem te Elvira igen för att vänta på bussen hem vart det tänkt, men Elvis och Emilia övertalade mig att sova över där med dom. Så blev det, delade på en stor 1.80 säng. Sov halvbra några timmar innan vi tidigt gav oss iväg te Elviras stall och släppte ut lite hästar. Det var längesen man var i ett stall nu! Älskar stall/hästlukten.. Sen tillbaka, fixa oss och så var vi redo för en dag i skolan, min första på 1,5 vecka. Kändes ovant haha. Kommer snabbt in i det igen. ;)
Såå, nu vet ni det och det är dags för mig att släcka lampan. Upp om 6h, behöver mer skönhetssömn har jag sett på det mörka partiet under ögonen som krupit fram.. No more late nights! He he..


min tisdagskväll med mig själv och tvn som sällskap


sexy brunette!


john frieda schampo & conditioner, 158kr för båda - kicks
Dessa fick följa med mig hem efter praktiken igår. Jag hoppas att de fungerar lika briljant som de säger! Fortsättning följer..


'cause you don't see me like I wish you would


Be mine - Ellie Goulding & Erik Hassle
Denna underbara låt spelades upp i salongen i förmiddags. Ellies röst är helt magisk, gives me chills!
Tyckte aldrig särskilt mycket om låten när Robyn gjorde den, men nu älskar jag den p.g.a Ellie och Erik! Lyssna extra på texten, den är så (ursäkta språket) jävla sann!


angels


Home alone, musiken är på, ljusen är tända och jag bänkade mig precis framför tvn. Dagen har varit en bergochdalbana så nu tänkte jag släppa mitt och leva mig in i andra människors värld några timmar, först ut Sofias änglar på kanal5!


back from the winterland


lovely,
but nothing goes up to my own bed.


RSS 2.0