gula naglar?

Har era naglar en tendens att bli gula? Det beror främst på att ni inte använder er av underlack/baslack innan ni målar naglarna med färgat lack. Gör det till en vana att grunda med ett bra baslack! Jag använder mig av en produkt som heter VitaBase från Color Club. Den torkar jättefort och fungerar även som en stärkare.
 
Att sköta sina naglar är väldigt viktigt för att det ska bli snyggt när lacket är på sen. Använd er av en tre- eller fyrstegsfil och var noga med det sista steget på nagelfilen, poleringen. När man filar naglarna öppnas "porerna" och för att det ska hålla bättre ska man "sluta igen" porerna efteråt.
Finns jättemycket att berätta om nagelvård men det får vi ta vid ett annat tillfälle. Trots att man inte alltid har lust eller tid att sitta med naglarna så försök vara noga med det, ser så mycket bättre ut! :)
Kram!
 
 

läpptips

Nu när det börjar bli kallt och snön faktiskt har kommit tänkte jag ge er ett litet tips, nämligen en läppscrub. Superenkelt!
 
1 msk olivolja
1 tsk honung
1 tsk farinsocker
(ta mindre mått om ni vill för det går inte åt så mycket scrub)
 
Värm blandningen 20 sekunder i micron och massera sen in på läpparna. Låt sitta i 1 min och ta sedan bort med en varm fuktad frottéhandduk!
Jag brukar smörja in lite läppbalsam efteråt för att verkligen återfukta läpparna. Decubal läppbalsam är min absoluta favorit! Finns på apotek för typ 60 spänn :)
 
 

ta i trä

 
Här är mitt nästa projekt som jag började med idag!
 
 

myslys

 
Åh hjälp, VERY long time no see!! Sorry 'bout that, men lusten att blogga har inte funnits där helt enkelt. För att bryta den dåliga trenden tänkte jag slänga in lite inlägg.
Satte upp ett hjärta i lilla fönstret i mitt rum nu lagom te jul. Måste tipsa om en grym uppfinning! Ni har säkert varit med om att julstjärnor och liknande har en tendens att vrida sig när den hänger uppe. Det gjorde detta hjärtat också men jag använde mig av en "hållare" från Clas Ohlson som gör att hjärtat hänger rakt! Tror priset var 29kr. Suuperbra grej :)
 
 

RSS 2.0