blää


Vilken helvetesdag jag har haft idag. Nu vill jag åtminstone få ett bra slut på den! Får bli en go dusch och tvmys med en kopp thé!


somedayFörsta tanken när jag såg denna bilden: f y f a n vad mäktigt!! Jag ska stå där uppe vid statyn någon gång i livet!


music is what feelings sound like
Har haft en helt underbar helg med massa kärlek! I fredags fick jag äntligen träffat min fina Hanna. Skönt att få spendera tid med henne igen! Vi drog te kära Hjärtum och vår vän Markus. Senare kom även Gustaf. Blev film och spel ända in på natten. Åkte hem vid två-tiden och då vart det sängen direkt!
I lördags åkte jag ner te Göteborg och mötte upp älsklingen för en liten shoppingrunda. Han hittade ett par snygga jeans och jag ett par himmelskt sköna leggings (visar säkert bild någongång). Blev panik när det fattades 1 krona te toan och Henke var superpissenödig, men vi löste det med hjälp av en hamburgermeny på BK! :) Sedan vidare hem mot Ljungskile där det blev mys resten av kvällen. Jag älskar verkligen min goa pojk! ♥
Igår bar det av ner te Liseberg, LF hade hela parken te sina anställda och kunder. Ganska mycket folk, men jag, älsklingen och brorsan sprang runt och fick åkt mycket ändå. Jag vågade mig på Atmosfear t.o.m! Den var go somfan, men det var änna värre innan man åkte upp än själva åket.. Utsikt vart det iaf! Körde hem Henke på kvällen och sen vidare uppåt. Mörkt och regnigt, svårt väder att köra i men det gick bra ändå!

Är halvkrasslig idag, halsont är inge vidare, men beger mig bort te barndansen sen ändå. Får sitta vid sidan av och försöka att inte smitta dom små. :) Imorgon är det 4-månadersdagen för mig och Henke, så jag åker ner och möter upp han i Göteborg så blir det att köpa present te mamma och gå te en tatueringsstudio och prata med dom, kanske blir en tidsbokning vem vet... Sedan sätta oss på något fik och "fira" lite. Kul att träffas även under vardagarna någongång!
Helgen som kommer är inte fastspikad men Linda den busen har paxat mig en dag iaf, lutar nog åt att dra på sig festoutfiten! Inte helt fel. Sen blir det nog att vara med älsklingen också. Kommer bli en jäkla bra helg den med! :D

Nu har jag babblat på ovanligt mycket, men är man sjuk har man inte mycket annat för sig.. See ya!


thank you for being mine.


for not being an asshole. for letting me in. for wanting me as much as i want you. for needing me as i need you.
thank you for you and me.
thank you for us.


tuesday plans


Nu är det sovdags. Imorgon ska jag och mamma te Överby och mysa lite. Inte ofta vi gör något så bara vi 2 så det är alltid lika uppskattat. :) Ska kolla på skor och lite sånt. Sedan har jag spanat in 2 grejer jag troligtvis kommer köpa när studiebidraget har kommit in på kontot.. Silkesdroppar och Moroccan Oil! Den sistnämnda har fått bra recensioner så den är nog värd att pröva. :)

Men nu är det tack och hej för mig!


cravings


Längesedan nu jag var sugen på att köpa kläder men fick syn på dessa och kände ett gött ha-begär! Extra mycket ha-begär på den rosa blusen som är underbar, materialet och allt. Skitsnyggt att ha en svart bh under, svarta jeans och snygga skor till!
299kr styck på Lindex


RSS 2.0